Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΠΠΟΥ ΑΝΕΣΤΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Καλό σου ταξίδι παππού Ανέστη. Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου έφυγε από  κοντά μας σε ηλικία 80 ετών, ο γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του, αγνός φίλαθλος του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα και επί σειρά ετών έφορος γηπέδου & ιματισμού της ομάδας Νικολαΐδης Ανέστης. Η ανιδιοτελή αγάπη και προσφορά του στον σύλλογο αποτέλεσε παράδειγμα για όλους μας. 

Το 2004 για πρώτη φορά απένειμε, με δική του πρωτοβουλία, 
αναμνηστικό έπαθλο στον πρώτο σκόρερ της ομάδας. Έκτοτε ακολούθησαν άλλες τρεις φορές μέχρι και την αποχώρησή του από τα διοικητικά. Η καθιέρωση του αναμνηστικού επάθλου στον πρώτο σκόρερ της κάθε περιόδου, με την ονομασία ''ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ'', αποτέλεσε θεσμό για τον σύλλογο. Σε ευχαριστούμε για την αγάπη που μας έδωσες, για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες και για όλες τις φορές που σε χρειαστήκαμε και ήσουν κοντά μας. 

Ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Ας αναπαύσει ο θεός την ψυχή του.




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply