Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ: «ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΓΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ - ΔΩΡΟ ΣΕ ΕΜΑΣ» (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Δείτε το βίντεο πατώντας στο παρακάτω ling:

https://www.youtube.com/watch?v=DunG-dJYI2I&feature=youtu.be

Ή ΕΔΩ:



Πως αλλιώς θα μπορούσε να δείξει την μεγάλη του «αγάπη» ο κ. Γ. Γεωργαντά Υφυπουργός αυτής της Κυβέρνησης, προς τους Δημότες του Δήμου Παιονίας, για την συμπεριφορά τους απέναντί του κατά τις προηγούμενες εκλογές;

Μέχρι τώρα οι λαθρομετανάστες ζούσαν μέσα σε σκηνές και σε μερικά κοντέϊνερ με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται. Φυσικά ζώντας μέσα στις σκηνές έδιναν την εντύπωση ότι η παραμονή τους θα ήταν προσωρινή, δηλαδή μερικών ετών, ενώ τώρα για να τους δείξει την «αγάπη του» έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται μόνιμες εγκαταστάσεις κατοικιών, με γήπεδα μπάσκετ, χάντμπολ, βόλεϋ και παιδικές χαρές.

Εσείς εκεί στο Σκρά στο Φανό, στον Πεντάλοφο, στα Λιβάδια στην Φυλλιριά, μπορείτε να μου πείτε εάν έχετε τίποτε από τα παραπάνω;  Θα μου πείτε σπίτια! Έχετε δωρεάν ρεύμα, τροφή, μηνιαίο εισόδημα; Σταματήσατε να πληρώνεται εφορίες, ΔΕΗ, Δάνεια κ.λ.π;

Είδατε πως ο Υφυπουργός μας, και όπως λέγετε: «με δικές του ενέργειες» όλα γίνονται στην εντέλεια!

Δείτε τάξη, χάραξη δρόμων, ύδρευση, αποχέτευση, γήπεδα, παιδικές χαρές όπως είδα τα ίδια και στην Τέρπυλλο, στις Μουριές, στο Χέρσο, την Ποντοηράκλεια, στην Γοργόπη, στο Στάθη.

Κύριε Γεωργαντά, μία μόνον ερώτηση, είστε εκλεγμένος βουλευτής από τους πολίτες του Πακιστάν, της Γκάνα, του Λεσότο ή εκλεχθήκατε από τους Κιλκισιώτες πολίτες;

Τι έχετε κάνει για τους πολίτες του Ν. Κιλκίς από όσα υποσχεθήκατε; Δεν θα επαναλάβω τις υποσχέσεις σας, γιατί ντρέπομαι και μόνον που σας τα υπενθύμισα εκατό φορές και εσείς κάνετε τον κωφάλαλο ή όπως είπε κάποιος πρώην Υφυπουργός, κάνετε τον τουρίστα στο Νομό Κιλκίς.

Δείτε τις φωτογραφίες, που όπως φαίνεται βάλατε και εσείς το χεράκι σας, για να λέγεται «ΝΕΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ» Είναι το μόνο έργο σας. Εάν έχετε κάνει κάτι ακόμη, θέλουν οι Κιλκισιώτες να το γνωρίζουν!

 









ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply