Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας συμπεριφοράς από πλευράς της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς, που σίγουρα δεν την τιμά.
Στέλεχος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς, το οποίο έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια, πως αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για την εύρυθμη λειτουργία του και για τη γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των ασθενών, να "τιμωρείται" με μισθολογική στέρηση, διότι προσπάθησε και απαίτησε από τη διοίκηση του ΕΚΑΒ, την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.
Πιστεύω πως κοινός σκοπός όλων όσων ενεργοποιούνται στο Νοσοκομείο, πρέπει να είναι η συνεργασία και η κοινή προσπάθεια , για να αντιμετωπισθούν τα πολλά και ποικίλα προβλήματα στο χώρο της υγείας.
Συμπεριφορές αυταρχισμού, εκφοβισμού και αναξιοκρατικών επιλογών, είναι καταδικαστέες και σίγουρα δεν βοηθούν στο να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά, τα προβλήματα που παρουσιάζει στη λειτουργία του, το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Γιώργος Φραγγίδης
Πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Μέλος ΚΠΕ Κινήματος Αλλαγής

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply