Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ 500 000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ Χ.Α.! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡ. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ανακοίνωση του Χρήστου Χατζησάββα βουλευτή Κιλκίς του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Είναι γνωστές οι δυσλειτουργίες και οι καθυστερήσεις που προκλήθηκαν απο την μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ από το Κιλκίς στην Θεσσαλονίκη.
Τα προβλήματα αυτά επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες για ΑΡΙΣΤΕΣ υπηρεσίες που Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, αλλά και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ προσφέρουν, μέσα στην οικονομική δύνη που παρέσυρε την δωρεάν υγεία.

Με βάση τα παραπάνω, κατατέθηκε απο τον Χρήστο Χατζησάββα βουλευτή Κιλκίς του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, σχετική ερώτηση προς το υπουργείο Υγείας.
Στην ερώτηση ο βουλευτής Κιλκίς θέτει τους προβληματισμούς και τα ερωτήματα που απασχολούν τους ασθενείς και εργαζόμενους του νοσοκομείου και γενικότερα των πολιτών του Κιλκίς, ΑΣΧΕΤΩΣ πολιτικών και ιδεολογικών πεποιθήσεων. (ΕΙΚΟΝΑ 1.1 & 1.2)

Οι πολιτικοί τυχοδιώκτες της κυβέρνησης, ενδεδυμένοι τον δημοκρατικό μανδύα, γελοίοι πολιτικά και επικίνδυνοι , που υπέκλεψαν την ψήφο των Ελλήνων, απάντησαν ότι ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ!(ΕΙΚΟΝΑ 2)

Γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, ερωτήματα που απευθύνουν όχι μόνο οι χιλιάδες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής του Κιλκίς, αλλά στο σύνολο τους οι πολίτες που ανησυχούν για την κατάσταση του Νοσοκομείου Κιλκίς και φυσικά τον τρόπο λειτουργίας του ΕΚΑΒ.

Αυτή φυσικά είναι η τακτική που διδάχτηκαν στα «υπόγεια» των κομμουνιστικών «σχολών» που θήτευσαν.
Με μια «δημοκρατική προσποίηση» καταλαμβάνουν την εξουσία του Κράτους και το καταντούν σάπιο ερείπιο, ακριβώς όπως είναι και η ιδεολογία τους μέσα από την εύθραυστη γυαλιστερή σαπουνόφουσκα που την περιβάλει και ξεγελάει.

Ο λαός όμως δεν θα ανεχτεί περαιτέρω εμπαιγμούς, ούτε από γιατρούς με υπουργικό σύνδρομο, ούτε από διοικητές νοσοκομείων που προβάλλουν τον «αντιφασισμό του γλυκού νερού» για να κρύψουν το «βολεμένο» βιογραφικό τους.

Στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός θα τους στείλει πάλι πίσω στην αφάνεια που ήταν πριν «κοροϊδέψουν» τους ψηφοφόρους. Η ζημιά που προξένησαν είναι όμως σοβαρή.
Ο Ελληνικός λαός θα δώσει το μήνυμα σε όλους αυτούς που τον στοχοποιούν, τον κυνηγούν και τον «χτυπούν» οικονομικά αλλά και στην αξιοπρέπεια του.
Οι Έλληνες πολίτες θα στηρίξουν τον αγνό εκφραστή των πατριωτικών σκέψεων τους, τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή!
Θα εκφραστούν ξεκάθαρα ΟΛΑ αυτά που ΘΕΛΟΥΝ οι Έλληνες να διαμηνύσουν στους κυβερνώντες, την μοναδική ημέρα που είναι ΑΝΟΙΧΤΑ τα ανάλγητα, ώτα τους.
Την ημέρα των εκλογών. Σύντομα!

18/07/2018
Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Ν.Ο - ΚΙΛΚΙΣ





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply