Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.... ΠΟΝΤΟΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ...!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.... ΠΟΝΤΟΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ...!!!
ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ! ! !
ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ ! ! !
Ο απανταχού Ελληνισμός, εντός και εκτός συνόρων, τιμάει σήμερα τη μνήμη 353.000 θυμάτων της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, Μια από τις μεγαλύτερες γενοκτονίες του αιώνα μας.
Από τους Νεότουρκους και το κεμαλικό καθεστώς...!!!
Τη στιγμή που η χώρα παραπαίει και ο Ελληνικός λαός φυτοζωεί κάτω από τα δεινά της τρόικας του ΔΝΤ, κάποιοι θέλουν με το ζόρι να ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ το Τζαμί
Η μεθοδευμένη εδώ και πολλά χρόνια λαθραία εισαγωγή φθηνού εργατικού δυναμικού στην Ελλάδα, γίνεται προκειμένου να αντικαταστήσει τον Έλληνα εργαζόμενο και να τον διώξει από την παραγωγή.
Ανάμεσα στους Έλληνες κυκλοφορούν προδότες και επιλήσμονες. Είναι οι πολιτικάντηδες στους οποίους στηρίζουμε την τύχη του έθνους μας. Είναι αυτοί που ρίχνουν πισώπλατα μαχαιριά στον ελληνισμό, αυτοί που ξεχνούν όσους Έλληνες εξοντώθηκαν από τους μουσουλμάνους της Τουρκίας κι έρχονται σήμερα να φτιάξουν τέμενος στους εχθρούς τους έθνους και της θρησκείας μας. Και μάλιστα τώρα που το ισλαμικό τόξο και οι φανατικοί του Ισλάμ απειλούν όσο ποτέ την Πατρίδα και τον χριστιανισμό! 
Αυτοί οι επιλήσμονες και προδότες του έθνους ξέχασαν και τους Ποντίους, που στις 19 Μαίου κάθε χρόνο τιμάμε την μνήμη των σφααγιασθέντων από τους μουσουλμάνους Τούρκους, Έλληνες του Πόντου. Τους ξέχασαν και τους ξανασκότωσαν με το τέμενος που ψήφισαν να γίνει στην Αθήνα.
ΝΤΡΟΠΗ!ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΕΜΕΝΟΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ...!!!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply