Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ;

 

https://www.youtube.com/watch?v=FHvZHP6GmVs

Αυτό το ερώτημα μου τριβελίζει καθημερινά το μυαλό, αυτό το ερώτημα μπαίνει καθημερινα στο μυαλό μου και πάντα μένει αναπάντητο!

Αλήθεια, ποία είναι η στιγμή και η ώρα που πρέπει να σταματήσει την δημοσιογραφία ένας δημοσιογράφος; Πότε πρέπει να σταματήσω και εγώ;

Έθεσα το ερώτημα σε τρείς σοβαρούς φίλους, σε μερικούς θεατές και αναγνώστες  το ίδιο ερώτημα και πήρα τις εξής  τρεις, από τις πολλές απαντήσεις!

1.   Δ. Σκ. Και ποιος σου είπε πως εσύ θα αποφασίσεις πότε θα σταματήσεις;

2.   Δ. Σισ. Εσύ την δημοσιογραφία την έχεις στο αίμα σου! Κανένας δεν μπορεί να σε πει πότε να σταματήσεις. Θα σταματήσεις μόνον όταν το θέλει ο Θεός!

3.   Θ. Π. Όσο θα συνεχίζουν να σε κάνουν αιτήματα φιλίας, σημαίνει πως σε αναζητούν και θέλουν τα βίντεό σου και τα σχόλιά σου!

4.   Γ.Τρ. Αγαπητέ συνάδελφε η δημοσιογραφία δεν είναι επάγγελμα, είναι αρρώστια και ευτυχώς εσύ πάσχεις από αυτή την αρρώστια. Μόνον όταν πεθάνεις θα σταματήσεις να ασχολείσαι!

Πρέπει να σας  πω πως ζήτησα την γνώμη ακόμη και από ανθρώπους διαφόρων κοινωνικών  στρωμάτων και πολιτικών πεποιθήσεων και η απάντηση είναι η εξής: Μη σταματάς. Διαβάζουμε ή βλέπουμε ειδήσεις από άλλα ΜΜΕ του Νομού ή και μεγάλων δημοσιογραφικών συγκροτημάτων και όταν είναι ειδήσεις που αφορούν τον Ν. Κιλκίς, ψάχνουμε την  kilkiswebtv.gr για να τσεκάρουμε εάν η είδηση είναι αξιόπιστη ή όχι.

Επί πλέον εσύ δεν λες, όπως κάποιοι άλλοι, ότι μη διαβάζετε εκείνους που δεν είναι εγγεγραμμένη στο Επιμελητήριο ή δεν πληρώνουν φόρους.  Δηλαδή εσείς δεν ζητιανεύετε χρήματα ούτε για τον επαγγελματικό εξοπλισμό που είναι τουλάχιστον δεκαπλάσιος από κάποιους «επαγγελματίες» με εξοπλισμό από τα bibo(!) ούτε ζητιανεύετε να σας πληρώσουν τα έξοδα κίνησης, ρεύματος, γραφείου, τηλεφώνου κ.λ.π.

Όντας ανιδιοτελής και μη θέλοντας να «ανοίξετε» ένα ΑΦΜ ώστε να ενταχθήκε στο άρμα Πέτσα, που κάποιοι εισέπραξαν χιλιάδες ευρώ, εσείς δεν καταδεχτήκατε ούτε αυτό να το κάνετε.

Και κάτι τελευταίο: Μπορεί να μη αρέσει σε κάποιους (πολιτικούς) που δεν αμείβομαι και αυτό τους φοβίζει μήπως  και κάνω ερωτήσεις που δεν θα μπορούν να απαντήσουν (όπως δήλωσε πριν από δυόμιση χρόνια ένας πολιτικός!)

Άρα από εδώ και πέρα ας γνωρίζουν όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, θα λέμε την αλήθεια, θα καυτηριάζουμε τα κακώς κείμενα, θα αποκαλύπτουμε τους συκοφάντες, θα δώσουμε στην κρίση των πολιτών τους ψεύτες, τους θρασείς, τους υποσχεσιολόγους, τους υπονομευτές κ.λ.π.κ.λ.π.  Θα είμαστε μαζί με τον πολίτη.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΠΌ ΤΟ 1973

 

Υ.Γ. Ποτέ δεν θα παρευρεθώ στο ίδιο τραπέζι με εκείνους τους «δήθεν» δημοσιογράφους που προσφέρουν ανάλογα με όσα τους «προσφέρουν» και ο νοών νοείτω!

 


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply