Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΝΑ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ. ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ …ΞΕΚ@ΛΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση

Ο Κούλης άρχισε να ανακοινώνει ονόματα υποψηφίων βουλευτών του για τις εκλογές που έρχονται ολοταχώς. Ονόματα υποψηφίων, ανδρών και γυναικών, που είναι της «αυλής» του για να μπορεί να ελέγχει -όπως νομίζει- τα πράγματα μετά την εκλογική συντριβή που τον περιμένει αλλά είναι και διαφόρων …κατηγοριών.

Φαίνεται μάλιστα ότι παρά τα όσα με αυτό το προβληματικό ύφος και βλέμμα χαζοχαρούμενα λέει βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία. Γι’ αυτό και η «νέα γενιά» βουλευτών που προσπαθεί να δημιουργήσει έχει μέσα διάφορα …κελεπούρια. Βασικά ο Κούλης μοιράζει «χρίσματα» ακόμη και σε διάφορες απίθανες περιπτώσεις, έστω κι αν με όλες αυτές η Βουλή θα μοιάζει περισσότερο με …στριπτιζάδικο ή κ@λάδικο. Όχι ότι και τώρα, έτσι όπως σε συνέχεια και όλων των προηγουμένων, η παρέα του Κούλη δεν την έχει καταντήσει κάπως έτσι, αλλά όπως πάει από μεταφορικά αυτό θα γίνει και στην κυριολεξία.




Κι αν νομίζετε ότι υπερβάλλουμε, δείτε και μόνοι σας ορισμένα φωτογραφικά ντοκουμέντα που το επιβεβαιώνουν. Δείτε δηλαδή τον Κούλη να φωτογραφίζεται στο πρόσφατο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας με έναν από τους μελλοντικούς υποψηφίους της για τις ερχόμενες εκλογές και δείτε μετά παράλληλα και …άλλες φωτογραφίες από τον συγκεκριμένο υποψήφιο μαζί με τα …λαγουδάκια του! Ή μήπως με το «χαρέμι» του και μάλιστα στην …Μύκονο;

Ο εν λόγω φέρελπις υποψήφιος του Κούλη ακούει στο όνομα Νίκος Τσερκερίζης και δεν θα είχε λόγο να ασχοληθεί κανείς μαζί του ούτε με τα εκκεντρικά και αμφιβόλου αισθητικής γούστα του και το νεοπλουτισμό του στην Μύκονο, εάν δεν ανακοίνωνε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στις επικείμενες εκλογές. Και μάλιστα αυτή η ανακοίνωση για όσους γνωρίζουν τις διαδικασίες έγινε σε συνεννόηση με την γαλάζια ηγεσία και γι αυτό του δόθηκε η άδεια –όπως συμβαίνει και σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις- να κάνει τη σχετική ανάρτηση της φωτογραφίας του με τον Κούλη ο οποίος του «δίνει» έτσι και το χρίσμα του υποψηφίου. Και μάλιστα τον προωθεί θέλοντας με αυτό τον τρόπο να βγάλει εκτός βουλής τον νυν βουλευτή Γ. Βαγιωνά ο οποίος δεν ανήκει στους «μητσοτακικούς»…




«14ο Συνέδριο Νέας Δημοκρατίας. Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος της Delos Energy AE Νικόλαος Τσερκεζίδης» γράφει και προσθέτει: «Δηλώνω ενεργός και στη διάθεση του Κόμματος ως υποψήφιος Βουλευτής Χαλκιδικής». Κι αυτή η ανάρτηση μάλιστα είναι όπως φαίνεται και «χορηγούμενη», δηλαδή πλήρωσε χρήμα ο ίδιος για να διακινηθεί όσο γίνεται περισσότερο και να γίνει γνωστή η υποψηφιότητά του. Την ίδια ώρα έχοντας το πρωθυπουργικό οκ κάνει και συναντήσεις ως υποψήφιος βουλευτής, όπως ανακοινώνει, με υπουργούς για να προωθεί αιτήματα της περιοχής του.

Όμως ο εκλεκτός του Κούλη έχει και την …άλλη όψη. Μέσα στην πανδημία και τις φυλακίσεις με τα lockdown που είχε επιβάλει η πρωθυπουργάρα, καταστρέφοντας την ελληνική κοινωνία, εκείνος ως …μπον βιβέρ της Μυκόνου φωτογραφιζόταν και καλοπερνούσε στέλνοντας τις …ευχές του στα κορόιδα τους Έλληνες, μέσα από την χλίδα και αγκαλιά με τα δίγραμμα μοντέλα. Δηλαδή, ο κατάλληλος άνθρωπος για το κατάλληλο κόμμα που έχει φτιάξει, διασύροντας και εξευτελίζοντας την ιστορική παράταξη της ΝΔ, ο Κούλης…

Η προκλητική αυτή φωτογράφιση είχε γίνει το διάστημα των προηγούμενων εορτών που ήταν από τις πιο δύσκολες για τους «θνητούς» Έλληνες. Ο «γνωστός επιχειρηματίας και φίλος της Μυκόνου» -αλλά και φαν του Κούλη όμως- Νίκος Τσερκεζίδης, έχοντας ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την εκλογική του κάθοδο, είπε να γίνει γνωστός με τη φωτογράφηση για το εξώφυλλο σε επιχειρηματικό περιοδικό για το επετειακό τεύχος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Εκεί λοιπόν εμφανίζεται με καμάρι «ανάμεσα σε καλλίγραμμα μοντέλα» και βρίσκει την …ευκαιρία να μιλήσει τόσο για τα επιχειρηματικά του σχέδια για το 2021 όσο και για την εποχή της πανδημίας που ζει ο πλανήτης.

Τι …βαρύγδουπο είχε πει τώρα ο «Θεσσαλονικιός μπον βιβέρ»; Αυτό ήταν άλλο ανέκδοτο. Απολαύστε: «Μπορεί ο κορονοιός να έχει κλέψει τη χαρά μας, το γέλιο της ζωής μας και να μας έχει δημιουργήσει μια μουντή και άχαρη ατμόσφαιρα αλλά θέλω να στείλω μήνυμα σε όλους αυτές τις δύσκολες μέρες ότι δεν επιτρέπεται να μας στερήσει την ελπίδα και την αισιοδοξία. Επιβάλλεται να το ξεπεράσουμε, αυτός ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος, πιο φωτεινός, η ζωή πρέπει να αποκτήσει και πάλι χρώμα όπως παλιά. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχηθώ Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα. Χριστούγεννα αγάπης, αγκαλιάς, ελπίδας και… φαντασίας, γιατί ο νους ταξιδεύει, όπου θέλει…».


Αυτά τα κιτς ως προς το life style. Γιατί και από πολιτικής πλευράς τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Μπορεί μάλιστα να φωτογραφίζεται φορώντας κι ένα μεγάλο σταυρό, αλλά αν και Θεσσαλονικιός έχει προσκυνήσει στην ίδια ενδοτική γραμμή με τον Κούλη τους Σκοπιανούς ενώ ταυτόχρονα αποθεώνει και τους Γερμανούς ως συνεργάτες του!

Έτσι λοιπόν η επιχείρησή του που ασχολείται με την ανακύκλωσή, όπως ο ίδιος με χαρά ανακοίνωνε, «έκλεισε νέες συνεργασίες και νέες τεχνολογίες τον τομέα της ανακυκλωσης, κατόπιν συναντήσεων μας με τις γερμανικές επιχειρήσεις της ημερίδας «Διαχειρηση Απορριμμάτων και Ανακύκλωση στη Γερμανία και την Ελλάδα!». Επίσης, είναι από εκείνους που κάνει «γαλάζιες» μπίζνες με τους Σκοπιανούς μετά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.



Λίγους μήνες μετά την άνοδο του Κούλη στην κυβέρνηση, πήρε άδεια για την ίδρυση Μονάδας Ανακύκλωσης Επικίνδυνων Αποβλήτων στα Σκόπια δηλώνοντας ενθουσιασμένος γιατί «τις προτάσεις της εταιρείας μας αγκάλιασε η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας», όπως αποκαλούσε τα Σκόπια στη γραμμή του Κούλη πια. Και φωτογραφιζόταν επίσης αγκαλιά με τον Ζάεφ που ήταν ακόμη πρωθυπουργός των Σκοπιανών…


Αυτή είναι η «νέα γενιά» των βουλευτών που θέλει ο Κούλης να μας φορτώσει…







www.makeleio.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

1 σχόλια