Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΚΑΙ Η ΑΕΝΑΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΉ ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ ΌΛΩΝ, ΤΩΝ ΠΆΝΤΩΝ, ΜΗΔΕΝΌΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΈΝΟΥ, ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ ΑΛΓΕΙΝΏΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


ΚΑΙ Η ΑΕΝΑΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΉ ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ ΌΛΩΝ, ΤΩΝ ΠΆΝΤΩΝ, ΜΗΔΕΝΌΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΈΝΟΥ, ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ ΑΛΓΕΙΝΏΣ.

ΈΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΊΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΉΣ ΖΩΝΤΑΝΌΣ, ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΕΔΏ ΤΟΝ ΤΌΠΟ, ΏΣΤΕ ΝΑ ΞΈΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΆΣΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΏΣ;

Γράφει ο ανάξιος δούλος του Θεού ο Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων tamystikatoubaltou.blogspot.com.

 

Εκ μέρους της Ρωμιοσύνης του Δήμου Χαλκηδόνας, ως Ρωμαίϊκη Συνείδηση Αφύπνιση Κουφαλίων και εν γένει όλου του ενιαίου Δήμου Χαλκηδόνας, ως Δήμος Αγίων και Δήμος Ηρώων, από το ημέτερο τοπικό μας blog ονόματι tamystikatoubaltou.blogspot.com.  ακολουθώντας τα βήματα της χαμένης και συνάμα ξεχασμένης Πατροπαράδοτης Ρωμιοσύνης, μέσω του Μαρμαρωμένου Βασιλιά του Αγίου Ιωάννου Βατάτζη του Ελεήμων, Δούκα Γ, 1193-1254. Εν συνεχεία στο προσωπικό μου μέσο μαζικής επικοινωνίας, το λεγόμενο πασίγνωστο ως facebook, πάντοτε γραμμένο εις τα Ελληνικά ως ΒΑΛΚΑΝΙΔΗΣ ΔΉΜΟΣ και με φωτογραφία στο Κεντρικό προφίλ, τον ήρωα και πρωτεργάτη του Μακεδονικού Αγώνος 1870-1908, τον Γερμανό Καραβαγγέλη 1866-1935. Παράλληλα και με πέριξ Κεντρικό εξώφυλλο, την Μεγαλόσωμη Επιβλητική Σημαία, δια μέσω του Ιστού του Κονταριού, του Παναγίου Τάφου των Ιεροσολύμων, μεγέθους 4μέτρων επί 2,5μέτρων, με σήμα εις την Μέση, το Τ-φ-ύλακες Τάφου, που σημαίνει Φύλακες Τάφου, δια μέσω του υψηλόσωμου Κονταριού, των 12 μέτρων, που την ανορθώνουμε έναντι του Δημοτικού μας Κολυμβητηρίου. Επιπροσθέτως ανάμεσα εις την Κεντρική Οδική αρτηρία της διαδρομής, ανάμεσα στην γενέτειρα μας τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, με την παρακείμενη Χαλκηδόνα, ώστε να ευλογεί νοερώς, όλο τον ενιαίου Δήμο μας, της Χαλκηδόνας. Συν τοις άλλοις την τοποθετούμε και ως Ιερή Αγανακτισμένη, εύλογη διαμαρτυρία εκτόνωσης, έστω και εκ του απόμακρου μακρόθεν, αλλά και ετεροχρονισμένα, εν μέρει κάλιο αργά παρά ποτέ. Διότι από τον Μάιο του 2005, τα έξωθεν σιωνιστικά ιδιοτελέστατα, διεθνιστικά συμφέροντα, μαζί ασφαλώς με τα δικά μας, τα έσωθεν, της οικονομικής βολεμένης καπιταλιστικής ΝΔ, καθαίρεσαν εντελώς παράνομα, πρωτάκουστα θεολογικά πραξικοπηματικά, αγρίως βιαίως κακήν κακώς. Τον Νόμιμο Επισήμως Εκλεγμένο, Ρωμιό Έλληνα Ορθόδοξο Χριστιανό Πατριάρχη μας, των Ιεροσολύμων, τον Μακαριώτατο Κύριο Ειρηναίο, τον 140 εις τον Αριθμό, Σεπτέμβριος του 2001 με Μάιος του 2005. Εν ολίγοις μας αρέσει, ικανοποιούμαστε εν πολλοίς, εν μέρει περισσότερο άλλωστε το πράττουμε, για εσωτερική κατανάλωση, λέγοντας και πάρα πολύ ορθώς, ευλόγως ευφυώς, ότι Άπαξ Εκκλησία, εννοώντας την Μεγαλύτερη Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία μας, της Αγιά Σοφιάς. Εν γένει που εδρεύει στην εσαεί Πρωτεύουσα μας, της Κωνσταντινουπόλεως και Νέας Ρώμης, εις την Οικουμενική Αυτοκρατορία της Ρωμιοσύνης, Πάντα Εκκλησία, θα προσθέσουμε και εμείς, ένα βήμα περαιτέρω, ότι Άπαξ Πατριάρχης Πάντα Πατριάρχης και ο νοών νοείτο.

 

Εν τω μεταξύ επισκέφθηκα για δεύτερη φορά παρακαλώ, με την βοήθεια πάντοτε της σκέπης, του Αγίου μας Τριαδικού και Τρισυπόστατου, Αδιαίρετου και Ομοούσιου Θεού, το εντελώς κατεστραμμένο, λεηλατημένο και εν γένει απομονωμένο, δια μέσω του απόλυτου περιθωρίου, συν τοις άλλοις και αγρίως κακήν κακώς, βιαίως ρημαγμένο, δια των πολλαπλών βανδαλισμών, που υπέστη και προσβλήθηκε δυστυχώς. Το Καλύτερο Κλειστό Γυμναστήριο που υπάρχει στην ευρύτερη Περιοχή μας, Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, άλλωστε εκείνη την χρονική περίοδο εναργώς, το ανήγειραν εγκαινιάζοντας το, ανάμεσα στην κωμόπολη της γενέτειρας μου, τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, της επίσημης Έδρας του Δήμου Χαλκηδόνας, με την πέριξ ευρύτερη περιοχή, της Πόλεως των Γιαννιτσών. Ως εκ τούτου εδρεύοντας στο χωριουδάκι του Δυτικού, του Νομού Πέλλης, περίπου, μόλις 15κμ από τα Κουφάλια, εν αντιθέσει όμως, η όλη εικόνα αυτού του Επιβλητικού Κλειστού Γυμναστηρίου, μόλις το αντικρίζεις πλησιάζοντας το, σου θυμίζει στην Κυριολεξία βομβαρδισμένο τοπίο. Επειδή έχουν σπάσει στην κυριολεξία, όλα τα Τζάμια των Παραθύρων εξωτερικά, με αναρίθμητες πέτρες δια του λιθοβολισμού τους, ενώ παραβίασαν αγρίως βιαίως, κακήν κακών πολλαπλώς, τις εσωτερικές θύρες της εισόδου του Κλειστού Γυμναστηρίου. Με φυσικό αποτέλεσμα του επακόλουθου, να έχουν εισβάλει οι βάνδαλοι βάρβαροι, άγριοι υποανάπτυκτοι άνθρωποι, του υποκόσμου ως είθισται της νύχτας, δια μέσω της καθολικής τους βαναυσότητας και βιαιότητας εν πολλοίς. Εν γένει αναρχικοί ακροαριστεροί, στο Παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου, μην αφήνοντας απολύτως τίποτα όρθιο, στο διάβα τους, σπάζοντας και διαλύοντας, τις δύο αμφότερες Πολυτελέστατες Μπασκέτες, δια μέσω του Ταμπλό τους, καθώς τις συνόδευαν και καταστρέφοντας όλους ανεξαιρέτως, του εσωτερικούς πέριξ χώρους, των αποδυτηρίων και μη. Εν συνεχεία λόγω του ότι έσπασαν και παραβίασαν εν πολλοίς, αγρίως βιαίως, κακήν κακώς εγκληματικά, τις Μεταλλικές εσωτερικές πόρτες των θυρών, του Κλειστού Γυμναστηρίου, στο απομονωμένο χωριουδάκι του Δυτικού, του Νομού Πέλλης. Αφενός μεν, λόγω της αναρχίας, αναγκαστικά εισήλθαν και τα χελιδόνια των πουλιών, με τις αναρίθμητες κουτσουλιές τους, ώστε να τα συνοδεύουν, μέσα εις το παρκέ. Αφετέρου δε, συν τοις άλλοις, των πολλαπλών εσωτερικών σπασμένων Τζαμιών, να βρίσκονται πέριξ διάσπαρτα, του Πολυτελέστατου κάποτε Παρκέ, των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

 

Καθώς έχει μετατραπεί στην κυριολεξία, σε μία απέραντη ανοιχτή, παραβιασμένη πολλαπλώς, εναργώς αγροτική αποθήκη, και εν γένει σε ένα χώρο, εμφανέστατης εγκατάλειψης, δια του απομονωμένου περιθωρίου, του σύγχρονου κρανίου τόπου, λόγω του υπόκοσμου της νύχτας. Διότι εισήλθε αγρίως, βιαίως κακήν κακώς πολλαπλώς και με δίχως τάσεις καθόλου υπερβολής, στον λόγο μου, ώστε να με συνοδεύουν. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ως αφυπνιστική ενέργεια ενημέρωσης, ιερής αγανακτισμένης, εύλογης φυσιολογικής αντίδρασης, δια μέσω της διαμαρτυρίας, αναγκάστηκα θέλοντας και μη, λόγω του με ελέγχει κατάφωρα, η Ρωμαίϊκη Συνείδηση Αφύπνιση μου, ως Ρωμιοσύνη του Δήμου Χαλκηδόνας, δεν μπορώ να αποδεχθώ, αυτήν την γενική υποτονική απραξία, της αδιαφορίας που επικρατεί, των πάντων, στην απλή καθομιλουμένη, δια μέσω του καταφανέστατου ωχαδελφισμού. Παράλληλα όλοι μηδενός εξαιρουμένου, οι υπεύθυνοι και αρμόδιοι εν πολλοίς, οι Κρατικοί Πληρωμένοι Δημόσιοι Υπάλληλοι και μη, Τοπικοί Δημοτικοί άρχοντες των χωρικών και μη, απλοί πολίτες και μη. Εν τω μεταξύ κινούμενοι, όχι απλώς πάρα πολύ κατώτεροι του αναμενόμενου, σφυρίζουν εντελώς αδιάφορα, κουνώντας τους ώμους τους ράθυμα, για το τι συμβαίνει πέριξ τους, ως το λεγόμενο κρυφό μυστικό όλων τους. Εν αντιθέσει για εμάς της Ρωμιοσύνης, του Δήμου Χαλκηδόνας, δια μέσω του ημέτερου τοπικού μας blog, ονόματι tamystikatoubaltou.blogspot.com. θα το φανερώσουμε περίτρανα, βγάζοντας το από την αφάνεια του απομονωμένου περιθωρίου, σε όσους ζωντανούς, αξιοπρεπείς συνανθρώπους μας, γνωρίζουν να αντισταθούν, δημοκρατικώς κινούμενοι. Επειδή όλοι οι άλλοι, οι επιλεκτικώς μονομερώς, αμετροεπώς φανατικώς, προκλητικά προβεβλημένοι, κοιμώμενοι πληρωμένοι δημοσιογραφικοί κονδυλοφόροι, των αργυροφρόνητων γραφίδων, δια μέσω των ιδιοτελέστατων πολιτικών τους γραφείων, των σκοπιμοτήτων εν πολλοίς. Επιπροσθέτως περί άλλων τυρβάζουν, σφυρίζοντας εντελώς ανενεργώς, αδρανώς υποτονικά, δολίως αδιάφορα, του πληρωμένου τους κομματικού στρατού, των πολυποίκιλων συμφερόντων τοις πάσι, πλην μηδενός εξαιρουμένου στον κανόνα, της συντριπτικής τους πλειοψηφίας, τους αντικρίζουμε στην κυριολεξία για λύπηση, ως ζωντανούς νεκρούς.

 

Εν μέρει τους λυπόμαστε, επειδή σάπισαν με όλη την σημασία των λέξεων, ενώ μόνο το κερί της εξοδίου ακολουθίας τους λείπει, ως ζωντανοί νεκροί που είναι. Καθώς συμβιβάστηκαν, υποτονικά αδρανώς, υποτελώς ανενεργά, με δαύτην την πρωτάκουστη, εγκατάλειψη του απομονωμένου περιθωρίου, δια μέσω του άγριου βάρβαρου, σπασμένου βανδαλισμού, της αδιάφορης εγκατάλειψης, που προέκυψε, αλλά και υπέστη. Εν ταύτα δια του Καλύτερου Κλειστού Γυμναστηρίου, της ευρύτερης Περιοχής μας, Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ενώ εγκαινιάστηκα και ανεγέρθηκε το 2004, στο χωριουδάκι του Δυτικού του Νομού Πέλλης, ώστε υποτίθεται, τα προεκλογικά μεγάλα και παχιά λόγια, των αναρίθμητων θα, θα, να αναβαθμιστεί και να εκσυγχρονιστεί, δια μέσω της γενικευμένης προόδου, όλη η ευρύτερη πέριξ περιοχή μας. Εν γένει απευθυνόμαστε τους Κρατικούς Πληρωμένους, Υπεύθυνους Αρμόδιους Δημοτικούς Κυβερνώντες των αρχών, όπως είναι ο εν λόγω Δήμαρχος Γιαννιτσών, ο Κύριος Γρηγόρης Στάγκος, εάν προφέρω και ορθώς το Όνομα του, που ανήκει άλλωστε γεωγραφικά, δια μέσω της Περιφέρειας του, το χωριουδάκι του Δυτικού, του Νομού Πέλλης. Εν συνεχεία ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο Κύριος Απόστολος Τζιτζικώστας, οι αναρίθμητοι Αντιπεριφερειάρχες του, καθώς υποτίθεται τον πλαισιώνουν, του Αθλητισμού και της Παιδείας, δια μέσω του Πολιτισμού, της καταφανέστατης Κρατικής τους αδιαφορίας, που επιδεικνύουν πολλαπλώς διαχρονικώς. Εν συνόλω όπως η προκλητικά προβεβλημένη, Κυρία Βούλα Πατουλίδου, ο Κύριος Άγγελος Χαριστέας, ο Κύριος Κώστας Γιουτίκας και ου το Καθεξής. Εν ολίγοις ανέβασα, με την βοήθεια πάντοτε της σκέπης, του Αγίου μας, Τριαδικού Θεού πάντοτε, κάποια video διάρκεια ομιλίας, περίπου της μισής ώρας, το καθένα ξεχωριστά, λόγω του ότι κοβόταν το σήμα απότομα συνεχώς, εις στο facebook μου. Το Πρώτο, στις 23 Σεπτεμβρίου του 2021 και το δεύτερο, στις 23 Ιουνίου του 2022, μετέπειτα από ακριβώς 9 ολόκληρους μήνες, Κρατικής υποτονικής, ανενεργής Αδιαφορίας των πάντων, δια της καταφανής αδράνειας που επιδεικνύουν, των Υπευθύνων Αρμόδιων, Δημοτικών Τοπικών αρχών. Εν τω μεταξύ και σας προτρέπω ανεπιφύλακτα, να τα παρακολουθήσετε και εν γένει να τα μεταλαμπαδεύσετε εμφυσώντας, ως ιερή αγανακτισμένη διαμαρτυρία εκτόνωσης, σε όσους ακόμη ελαχίστους, αξιοπρεπείς ασυμβίβαστους, ζωντανούς ζηλωτές, Ρωμιούς Ορθοδόξους Χριστιανούς, συνανθρώπους μας, μας έχουνε απομείνει.

 

Εκ νέου ως είδος υπό εξαφάνιση, της χελώνας καρέτα καρέτα και εν γένει αντιδρούν κατάφορα, αντιστεκόμενοι ξεκάθαρα, μη δεχόμενοι περαιτέρω, την καθολική υποβάθμιση, της ευρύτερης περιοχής τους. Παράλληλα για να το ξαναζωντανέψουμε νοερώς συμβολικά, τοποθέτησα τα παλιά Πανό, το πριν μίας εικοσαετίας, της αγαπημένης μας Ομάδας, του ΠΑΟΚ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΡΏΜΗΣ, του παλιού συνδέσμου των Κουφαλίων. Συν τοις άλλοις και με μία Μεγάλη Ελληνική Σημαία της Ρωμιοσύνης, με τον Μεγάλο Σταυρό στην Μέση, στα κάγκελα της Κερκίδας, του εντελώς κατεστραμμένου και λεηλατημένου, ρημαγμένου εν πολλοίς, δια των πολλαπλών άγριων και βίαιων βανδαλισμών, καθώς υπέστη, δια μέσω Κλειστού Γυμναστηρίου, στο χωριουδάκι του Δυτικού, του Νομού Πέλλης. Ως εκ τούτου μόλις μίας ανάσα αναπνοής, από την γενέτειρα μου, τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης ως ένδειξη αγανακτισμένης διαμαρτυρίας και εν γένει ως εκτόνωσης, για όλες αυτές τις πρωτοφανείς, άγριες βίαιες, εικόνες εγκατάλειψης και ντροπής, δια μέσω της Κρατικής Κομματικής αδιαφορίας, καθώς αντίκρισα πολλαπλώς. Απευθυνόμενος στους μη δεχόμενους να προσκυνήσουν, τον βλάσφημο αιρετικό Πάπα, εκ δυτικής αιρετικής εσπερίας, δια μέσω του Κοσμικού του κράτους, του Λατινικού Φράγκικου Βατικανού. Συν τοις άλλοις αλλά και τις αναρίθμητες, Προτεσταντικές Διαμαρτυρόμενες Παραφυάδες, δια μέσω του Μαρτίνου Λούθηρου και του Καλβίνου. Εν γένει σε αυτήν την δυτική προσκυνημένη, υποτελώς δουλοπρεπώς αναξιοπρεπώς, δια μέσω της αιρετικής τους, βλάσφημης Λατινικής εσπερίας, συνεπικουρούμενη της Ελληνικής Βυζαντινής δημοκρατίας, ιδιοτελέστατης Κομματικής σαπίλας, των πολυποίκιλων διεφθαρμένων συμφερόντων τοις πάσι. Αφενός μεν, που επικρατεί καθολικώς στο ψευτορωμαίϊκό, το σημερινό Ελληνικό του ΝΆΤΟ και της διεθνιστικής Σιωνιστικής Καπιταλιστικής Αμερικής, όπως πάρα πολύ ορθώς ευφυώς, ανώτερα εσωτερικά καλλιεργημένα, Πνευματικώς μας κανοναρχούσε, ο Φωτιστής του Γένους των Ρωμιών, Ορθοδόξων Χριστιανών, ο Άγιος Πατρό Κοσμάς ο Αιτωλός, 1714-1779, τον Πάπα να Καταράσθε. Αφετέρου δε, δια μέσω της τυραννικής σκλαβιάς, των 400 χρόνων επισήμως, από τους βάρβαρους αλλόθρησκους, Μουσουλμάνους Οθωμανούς Τούρκους, αλλά και ανεπισήμως, τους βλάσφημους αιρετικούς, δια μέσω της δυτικής εσπερίας τους, Λατίνους Φράγκους του Πάπα.

 

Εν μέρει συν τοις άλλοις και τους σχισματικούς Βούλγαρους Κομιτατζήδες, εδώ επάνω εις την Ελληνική Ρωμαίικη Μακεδονία μας, του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Πατέρα του, του Φιλίππου, για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία, των 500 χρόνων σκλαβιάς, έλκοντας την επιμέρους Καταγωγή μας, από το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, της Κωνσταντινουπόλεως και Νέας Ρώμης, δια μέσω των Αγίων Θεοφώτιστων Πατέρων, των 9 Οικουμενικών Δογματικών Συνόδων. Εν συνόλω εν τάχει, από το 325μχ που διεξήχθη η Πρώτη, στην Νίκαια της Βιθυνίας, με τον Μεγάλο μας Γενάρχη, της απανταχού Οικουμενικής, Ανατολικής Ρωμιοσύνης, τον Ισαπόστολο και 13 Μαθητή, του Θεανθρώπου Σταυρωθέντα και Αναστάντα, Αναλήψαντα Ιησού Χριστού. Του Θεού μας και Δημιουργού μας, του Μεσσία μας, δια μέσω του Δευτέρου Προσώπου, της Αγίας Αδιαίρετης και Ομοούσιας Αγίας Τριάδος, του Μεγάλου Κωνσταντίνου και της Μητέρας του της Αγίας Ελένης, που ανακάλυψε δια μέσω της επιφοιτήσεως του Αγίου Πνεύματος, τα Πανάγια Προσκυνήματα, τον Άγιο και Ζωοποιό Τίμιο Σταυρό, στα Θεοβάδιστα Ιεροσόλυμα, το 326μχ, όπως τον Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου μας, τον Ναό της Γεννήσεως, στην Βηθλεέμ και ου το καθεξής. Εν κατακλείδι μέχρι την 9 Αγία Οικουμενική Δογματική Σύνοδο, του 1351μχ, που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη και Νέα Ρώμη, επί του Μεγάλου μας Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης, του Μέγιστου Ομολογητή, Πατερικής Ορθόδοξης Θεολογίας μας, του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά. Εν τω μεταξύ απευθυνόμενοι στα ενεργά αξιοπρεπή ζωντανά κύτταρα, της καθολικής ευρύτερης περιοχής, του τόπου μας, εν μέρει σε όσους ζωντανούς ακόμη, έχουνε απομείνει και δεν σάπισαν, δια μέσω της σίγουρης και ασφαλής, καθεστωτικής Πληρωμένης τους, Κρατικής τους αδιαφορίας, του σίγουρου και ασφαλούς, Κατεστημένου Πληρωμένου, Καθεστωτικού Μήνας Μπαίνει και Μήνας Βγαίνει και δεν βαριέσαι αδερφέ, εγώ να περνάω καλά και δεν με ενδιαφέρει και εν γένει δεν με απασχολεί τίποτα απολύτως, πέριξ μου. Εν τέλει τεράστιο μερίδιο ευθύνης αναλογίζεται και στον πέριξ παρακείμενο, όμορο Δήμο της γενέτειρας μας, της Χαλκηδόνας, μόλις των περίπου 15 χιλιομέτρων απόστασης, δια μέσω της πολιτικής τους αδιάφορης, υποτονικής συμβιβασμένης, αδρανής ανενεργής ανυπαρξίας τους, της γραφειοκρατικής τυπολατρικής, κοστολόγησης των πάντων.

 

Ως εκ τούτου και στον δικό μας Δήμαρχο της Χαλκηδόνας, τον Κύριο Σταύρο Αναγνωστόπουλο, με όλο του το πληρωμένο επιτελείο, όπως επίσης και σε όλη γενικώς, μηδενός εξαιρουμένου, την πάρα πολύ κατώτερη, δια μέσω των φυσιολογικών προσδοκιών, αντιπολίτευση του Δήμου μας. Επιπροσθέτως αλλά και στους εν δυνάμει πολιτικούς, που θέλουν να τους αντικαταστήσουν, ώστε να εισπράττουν τα σίγουρα και ασφαλή, Μηνιάτικα του Δημάρχου και Αντιδημάρχου, με ότι αυτό συνεπάγεται αλγεινώς. Εν μέρει επικεντρωνόμενοι επιλεκτικά μονομερώς, αμετροεπώς φανατικώς, λες και κόλλησε σαφώς η βελόνα, μόνο εις τα κρύα νούμερα, των άψυχων δεκαδικών αριθμών, δια μέσω της καταναλωτικής οικονομίας τους, καθώς κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει, μόνο για την οικονομία, της διαφορετικής πρόσθεσης και αφαίρεσης. Εύχομαι ολοψύχως, έστω και πάρα πολύ ετεροχρονισμένα, κατόπιν των πολλαπλών ενημερωτικών, video μου στο facebook, πάντοτε με την βοήθεια της αρωγής, δια της προστασίας του Θεού, να αντιδράσουν επιτέλους κάποτε, οι αρμόδιοι δημοτικοί, τοπικοί υπεύθυνοι των αρχών, όλων των κλιμακωτών ανώτερων και κατώτερων βαθμίδων. Διότι δεν μας τιμάει διόλου το γεγονός, το Καλύτερο και με Διαφορά, Κλειστό Γυμναστήριο της ευρύτερης Περιοχής μας, καθώς ανεγέρθηκε το 2004, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανάμεσα στην γενέτειρα μου, την Κωμόπολη τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, της επίσημης έδρας του Δήμου Χαλκηδόνας και τα παρακείμενα Γιαννιτσά. Εν τούτοις να υπάρχει ένα Επιβλητικό Πολυτελέστατο Σύγχρονο, Κάποτε Κλειστό Γυμναστήριο, των Μεγαλοπρεπέστατων Προδιαγραφών του, στο χωριουδάκι του Νομού Πέλλης το Δυτικό. Εν αντιθέσει το οξύμωρο και αντιφατικό, της όλης υποθέσεως και να βρίσκεται απομονωμένο εγκαταλελλειμένο, δια μέσω του περιθωρίου, εν γένει αγρίως βιαίως, κακήν κακώς βανδαλισμένο, σπασμένο και ρημαγμένο εν πολλοίς, δια μέσω της καταφανέστατης διαχρονικής αδρανής, υποτελώς συμβιβασμένης, κρατικής αδιαφορίας των πάντων, καθώς επιδεικνύουν αλγεινώς. Όσοι πιστοί προσέλθετε, εθνικά αξιοπρεπώς ασυμβίβαστα και ακομμάτιστα ως είθισται, στο προσκλητήριο το συνολικό, γενικό ακομμάτιστο του εμείς, δια μέσω της Ορθόδοξης Χριστιανικής πατρίδας μας, της Ρωμιοσύνης και όχι της ιδιοτελέστατης ανταλλάξιμης, ατομικής εγωιστικής παρτίδας, των πολυποίκιλων διεφθαρμένων συμφερόντων, στο κάλεσμα της σάλπιγγας, δια μέσω της αφυπνιστικής κίνησης της Ρωμιοσύνης, του Δήμου Χαλκηδόνας, από το ημέτερο τοπικό μας blog, ονόματι tamystikatoubaltou.blogspot.com.

 

Θεριά οι άνθρωποι το φως δεν το σηκώνουν, χίλιες φορές να γεννηθείς τόσες θα σε Σταυρώνουν. Κώστας Βάρναλής.

Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, πάρτην ο ίδιος εάν μπορείς, αλλιώς δεν την αξίζεις.

Εκ μέρους της Ρωμιοσύνης του Δήμου Χαλκηδόνας, ως Δήμος Αγίων και Δήμος Ηρώων, από το ημέτερο τοπικό μας blog ονόματι tamystikatoubaltou.blogspot.com. ακολουθώντας τα βήματα της χαμένης και συνάμα ξεχασμένης Πατροπαράδοτης Ρωμιοσύνης, μέσω του Μαρμαρωμένου Βασιλιά, του Αγίου Ιωάννου Βατάτζη του Ελεήμων, Δούκα Γ, 1193-1254.

 

Ο ανάξιος δούλος του Θεού ο Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων tamystikatoubaltou.blogspot.com.    





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply