Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » «ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ».
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


 

Κύριε Υπουργέ,

 

Στο Νοσοκομείο Κιλκίς εν μέσω πανδημίας και ενός φονικού ιού (Covid 19) εκτός των άλλων ειδικοτήτων ιατρικού προσωπικού που απουσιάζουν (νευρολόγος, δερματολόγος) δεν υπάρχει και πνευμονολόγος Η κατάσταση αυτή θέτει σε κίνδυνο

85.000 κατοίκους, γεγονός που ενισχύεται και από την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Γουμένισσας σε Κέντρο Υγείας. Οι ελλείψεις προσωπικού στο Νοσοκομείο Κιλκίς είναι τεράστιες και ενισχύθηκαν μετά την αναστολή εργασίας νοσηλευτών και ιατρών. Το εναπομείναν προσωπικό ασκεί νοσηλεία με υπεράνθρωπες προσπάθειες και εξοντωτικά ωράρια.

 

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

 

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

 

Τι προτίθεστε να κάνετε, ώστε να καλυφθούν οι ελλείψεις ειδικοτήτων ιατρών και νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Κιλκίς;

 

Ο ερωτών Βουλευτής ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

 

 

Απάντηση σε ερώτηση Βουλευτή

 

Απαντώντας στην με αρ. 2976/07.02.2022 ερώτηση, που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων από τον Βουλευτή κ. Βελόπουλο Κ., με θέμα «Ελλείψεις ειδικοτήτων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Κιλκίς», σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

 

Στον οργανισμό του Γ.Ν. Κιλκίς-Οργανική μονάδα έδρας Κιλκίς υφίσταται μία (1) οργανική θέση ιατρικού προσωπικού για έκαστη από τις ειδικότητες Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας, Νευρολογίας και Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας. Έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την πλήρωσή τους, ωστόσο λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων από την πανδημία covid-19 και της ιεράρχησης που γίνεται στην κατάταξη για επικείμενη προκήρυξή τους, δόθηκε προτεραιότητα στην ειδικότητα της Πνευμονολογίας. Η εν λόγω θέση προκηρύχθηκε το 2021 και η ιατρός ανέλαβε καθήκοντα στις 14/02/2022.

Σε ό,τι αφορά το νοσηλευτικό προσωπικό, από τις 250 οργανικές θέσεις του οργανισμού, οι 216 είναι καλυμμένες με μόνιμο προσωπικό και από τις υπόλοιπες 42, οι 25 είναι δεσμευμένες με διαδικασίες πρόσληψης (μετατάξεις/ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων 2022). Επίσης, εκδόθηκαν είκοσι τρεις (23) αποφάσεις επικουρικού προσωπικού ειδικότητας Νοσηλευτικής, δεκαοκτώ (18) εκ των οποίων υπηρετούν ήδη στον φορέα.

 

 

 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply