Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


 Ολοκλήρωση και παράδοση του έργου συντήρησης του 2ου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

 

               Το έργο συντήρησης σχολικών μονάδων εκπαίδευσης (του 2ου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς) ολοκλήρωσε και παρέδωσε προς χρήση, η  Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της για τη βελτίωση των συνθηκών του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος.

Αντικείμενο του έργου ήταν η υλοποίηση των εργασιών επισκευής  και συντήρησης των εν λόγω σχολείων, η οποία  κρίθηκε απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία τους. Οι παρεμβάσεις αφορούσαν- κυρίως -σε εργασίες συντήρησης στα κτήρια και στους αύλειους χώρους με τη χρήση σύγχρονων υλικών και τεχνολογιών και συγκεκριμένα:

2o Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς:

-Κατασκευή καναλιού απορροής όμβριων  υδάτων και φρεατίου, από  οπλισμένο σκυρόδεμα και μεταλλικές γαλβανισμένες σχάρες, για την συλλογή και παροχέτευση των λιμναζόντων υδάτων  εκτός αύλειου χώρου

-Επισκευή περίφραξης αύλειου χώρου στα σημεία  που έχει φθαρεί λόγω δέντρων που εφάπτονται σ’ αυτήν

-Τοποθέτηση πλακών πεζοδρομίου σε τμήμα  του αύλειου χώρου όπου θα γίνει η κατασκευή του  καναλιού απορροής.

  3ο  Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς:

-Αντικατάσταση σιδηρών κουφωμάτων με αλουμινίου  σε δυο αίθουσες διδασκαλίας   του σχολείου

-Αντικατάσταση φθαρμένου συνθετικού χλοοτάπητα σε γήπεδο 5Χ5 στον αύλειο χώρο του σχολείου

-Αντικατάσταση φθαρμένων τμημάτων πλέγματος περίφραξης γηπέδου 5Χ5

 

               Παρόντες στην παράδοση - παραλαβή ήταν στελέχη του  Τμήματος Έργων Δομών Περιβάλλοντος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς, στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς, ο Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ο ανάδοχος του έργου Γεώργιος Κικίρης.

               To έργο υλοποιήθηκε  στο πλαίσιο της από 06/07/2021 Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 179 του Ν. 4555 / 2018 μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας / Περιφερειακή Ενότητα  Κιλκίς και του Δήμου Κιλκίς. Σύμφωνα με το Άρθρο 4 της Προγραμματικής Σύμβασης η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς ανάλαβε τη διενέργεια διαδικασιών ανάθεσης και επιλογής αναδόχου, την υπογραφή της σχετικής σύμβασης έργου και την εκτέλεση του έργου/αντικειμένου της σύμβασης.

               Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διέθεσε τους απαραίτητους πόρους για την χρηματοδότηση του έργου. Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς έχει εκπονήσει τη μελέτη του έργου.-

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply