Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Σας ενημερώνουμε ότι η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος (Ο.Β.Ε.) υλοποιεί δύο (2) προγράμματα κατάρτισης ογδόντα (80) ωρών έκαστο, που αφορούν : 1) Στέλεχος Πωλητής Λιανικής και 2) Στέλεχος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης & Ασφαλούς Διακίνησης Καυσίμων. Σ’ αυτά τα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να συμμετάσχουν 1.280 εργαζόμενοι συνολικά (αθροιστικά και για τα δύο) από όλες τις διοικητικές περιφέρειες της χώρας (με σχέση εξαρτημένης εργασίας) ή εποχικά εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ανεξάρτητα από τον κλάδο ή την επιχείρηση που απασχολούνται και ο καθένας εξ’ αυτών μπορεί να επιλέξει να συμμετάσχει σε ένα εκ των δύο. Το εκπαιδευτικό επίδομα είναι τετρακόσια (400,00) ευρώ (μείον τις νόμιμες κρατήσεις).

        Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση και την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στις παραπάνω δράσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος (Ο.Β.Ε.) : https://www.katartisi.obe.gr/.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply