Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΡΘΡΟ ΧΡ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ«Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Κάθε χρόνο εορτάζεται το Πολυτεχνείο και η μνήμη των ανύπαρκτων νεκρών Του.
Σε αυτές τις εκδηλώσεις έχουμε συνεχώς, επεισοδιακή κατάθεση στεφάνων από την Νέα Δημοκρατία είτε με την κατάθεση της ΔΑΠ/ΟΝΝΕΔ, είτε από τον Μητσοτάκη.

 

Κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχει καμία αντίδραση, μάλιστα η Νέα Δημοκρατία και ο εκπρόσωπος της θα έπρεπε να είναι τα τιμώμενα πρόσωπα στις εκδηλώσεις.

 

Ο λόγος που το λέω αυτό και το υποστηρίζω με σθένος, είναι  γιατί οι «Συνταγματάρχες» μπήκαν φυλακή από την Νέα Δημοκρατία!

 

Η Νέα Δημοκρατία, στην γνωστή της τακτική «ισοπέδωσης» οποιουδήποτε πολιτικού χώρου εκ Δεξιών της, μέχρι και σήμερα φυλακίζει τους Πολιτικούς της αντιπάλους όπως πρόσφατα την ηγεσία του Κόμματος που ήταν στην Τρίτη θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με πεντακόσιες χιλιάδες και πλέον ψηφοφόρους να την στηρίζουν και τα ποσοστά του να είναι ανοδικά.(Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή)

 

Οπότε ξεκάθαρα λέω ότι η Αριστερά έχει δημιουργήσει μια «Τεράστια βιομηχανία παραγωγής Πολιτικών απατεώνων» επάνω στο μύθευμα του ότι Το Πολυτεχνείο και οι ανύπαρκτοι νεκροί εντός του(πόρισμα Τσεβά 1975) έριξαν την Δικτατορία, ενώ στην πραγματικότητα έριξαν τον Παπαδόπουλο για να αναλάβει ο Ιωαννίδης, με την βοήθεια της «Ιεράς Πρεσβείας»  και να οδηγήσει σε σκληρότερη δικτατορία και τα γεγονότα που ακολούθησαν.

 

Επίσης ξεκάθαρο είναι ότι η Νέα Δημοκρατία, έκλεισε στην φυλακή τους «Συνταγματάρχες» στοχοποίησε και ενοχοποίησε τους Δεξιούς Πατριώτες με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει στις Τέχνες και τα Γράμματα η Αριστερά, μιας και το να είσαι δεξιός απαγορεύεται αυστηρά μέχρι και σήμερα.

 

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν προτείνω,              
Η Νέα Δημοκρατία να πρωτοστατεί στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου ως τιμώμενο Κόμμα και την «Ματωμένη Σημαία» Να την παραδώσουν στην ΟΝΝΕΔ και στην ΔΑΠ, ώστε να παρελαύνουν τα μέλη της, στην Κεφαλή της πορείας προς την Αμερικάνική Πρεσβεία κάθε χρόνο!


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

2 σχόλια

  1. Η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει να ηγείται της πορείας στην επέτειο του Πολυτεχνείου προς την αμερικανική πρεσβεία, διότι κρατάει για τον εαυτό της την ιδιότητα του "υπεύθυνου κόμματος"..., αφήνει, δε σκόπιμα στην Αριστερά και ειδικά στο ΚΚΕ να έχει τον ρόλο του εξωσυστημικού κόμματος και φυσικά να εκτίθενται οι κομμουνιστές ως ταραξίες, ήτοι ως δήθεν αντισυστημικοί. Στην πραγματικότητα, η ΝΔ δίνει άπλετο χώρο στο ΚΚΕ, και το χρησιμοιεί "εντέχνως", και με άλλον τρόπο στις επιδιώξεις της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ αναγνώστη,
    Δεν διαφωνώ στις διαπιστώσεις σου. Αυτό κάνει η Νέα Δημοκρατία, αφήνει να «αλωνίζει» η Αριστερά σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, στα πανεπιστήμια, στα ΜΜΕ, στους κρατικούς οργανισμούς, με αντάλλαγμα να κυβερνάει κάθε 4 με 8 χρόνια.
    Όλο αυτό το παιχνίδι όμως το «παίζει» εις βάρος των Πατριωτών ψηφοφόρων που για κάποιον λόγο δεν «ακούν» τις κραυγές της ηγεσίας του κόμματος που διατυμπανίζει με κάθε τρόπο και ευκαιρία, ότι είναι Κεντρώο κόμμα νεοφιλελεύθερο ξεπερνώντας πολλές φορές τα όρια του κεντροαριστερού. Ξεκάθαρη απόδειξη των παραπάνω είναι η ανάθεση στο Σημιτικό ΠΑΣΟΚ την μισή κυβέρνηση ή επί «ακροδεξιού» Σαμαρά την συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή