Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΚΑΙ Ο Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΟΝΙΑ, ΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ + ΣΧΟΛΙΑ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Σαββατοκύριακο και οι επαφές, συναντήσεις, ανταλλαγή απόψεων, σχόλια και καυστικά σχόλια εναντίον μου ήταν τα χαρακτηριστικά  του διημέρου 9 και 10 Οκτωβρίου.

Δίκαια ή άδικα θα τα κρίνεται εσείς!

Πολλοί φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, ακούγοντας τα σχόλιά μου στο τελευταίο βίντεο, όπου είχα πει πως για να μη διαταραχθεί η ομόνοια και οι συνένωση όλων των δυνάμεων του κόμματος, δεν θα μπώ στην διαδικασία να σχολιάσω λεπτομέρειες που ακούγονται και άλλες γίνονται, για τις επικείμενες εκλογές της 24ης Οκτωβρίου, που πιθανόν να δημιουργήσουν περισσότερες αντιπαλότητες  από όσες υπήρχαν πριν την διακήρυξη των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ. στον Ν. Κιλκίς.

Με κατηγορήσατε, μήπως και τα «έφτιαξα» ή «τα βρήκα» με το κατεστημένο και με αυτούς που κρύβονται μεν αλλά αρέσκονται στις  παλαιοκομματικές συμπεριφορές, στις λαμογιές, στις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι κ.λ.π.

Αν κάποιος πιστεύει πως μπορών να συναγελάζομαι και να έχω φίλους σαν τους παραπάνω αναφερόμενους, τους βεβαιώνω ότι κάνουν λάθος. Εγώ έμαθα να είμαι τόσο καθαρός όσο ήταν παλιά η Νέα Δημοκρατία και αυτήν που σήμερα επαγγέλλεται ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός. Δηλαδή να αναλάβουν  την τύχη των οργάνων της Νέας Δημοκρατίας, άνθρωποι με επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα και όχι ζήτουλες και κομπιναδόροι που ζουν από την Νέα Δημοκρατία! Άνθρωποι που να κατέχουν μία ξένη γλώσσα, να έχουν σπουδάσει σε Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, να είναι ενωτικοί και  όχι διχαστικοί, ενέργειες που τις είδαμε στα κοντινό παρελθόν και πως πρέπει να αναλάβουν  την ηγεσία των οργάνων  ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ που να είναι νέοι με όρεξη για δουλειά, ορμή, θάρρος, να μη γογγύζουν και να είναι πειθαρχημένοι στο κόμμα.

Δεύτερον, μη ξεχνάτε πως τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κύμα και ένας αέρας ανανέωσης, ανανέωση για την οποία και ο πρώην προεδρεύων της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς είχε πει πριν από ένα χρόνο περίπου ότι δεν θα διεκδικήσω την προεδρία της ΔΕΕΠ στο Κιλκίς. Βέβαια το ότι και πάλι διεκδικεί την προεδρία σημαίνει πως δεν άλλαξε ο Μηνάς και παραμένει αυτόν που γνωρίζουν και δεν εκτιμούν – πολιτικά – με διάφορα κοσμητικά επίθετα. Στα ποντιακά λέμε «ο σκύλον ντο μαθάν κι απομαθάν» ή «ο λύκον και αν αλλάζ, αλλάζ το μαλλίν  ατ και όχι το χούι νατ».

Το παραπάνω τα γράφω ως απάντηση στους αγαπητούς Νεοδημοκράτες (Α.Μ., Κ.Δ, Σ,Μ Κ.Λ.Π.)

Θελήσατε επίσης να σχολιάσω τις φήμες που κυκλοφορούν ιδιαίτερα στο Κιλκίς για τις διαδικτυακές ψήφους. Λέτε πως μια και ο Υφυπουργός κ. Γ. Γεωργαντά, είναι στο Υπουργείο Διαδικτυακής Διακυβέρνησης, θα ανοίξει την πλατφόρμα ψηφοφορίας νωρίτερα για τον ένα υποψήφιο κατά μία ή δύο ώρες και μετά να ανοίξει και για τον άλλον!  Έστω και αν γίνει αυτό, επειδή είναι δύο υποψήφιοι του ιδίου κόμματος, πιστεύω πως δεν θα μπει σε ένα παιχνίδι που δεν θα έχουν τα ίδια δικαιώματα οι υποψήφιοι, δηλαδή να έχουν το δικαίωμα να μοιρασθούν από 20% τις διαδικτυακές ψήφους. Δηλαδή εάν ψηφίσουν  π.χ.500 μέλη, με το 40% θα έχουμε 200 διαδικτυακές ψήφους. Άρα ο κάθε υποψήφιος θα έχει το δικαίωμα να τον ψηφίσου έως  100 μέλη. Εάν δεν ισχύσει η ισότητα μεταξύ των διαγωνιζομένων, τότε  δεν κάνουμε εκλογές, αλλά θα μιλάνε για μαφιόζικους ελιγμούς, για νοθεία, για εμπαιγμό των μελών της Νέας Δημοκρατίας και προπάντων για διχασμό όλων των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.

Αρκετά για σήμερα, σας υπόσχομαι πως η συχνότητα των σχολίων μου θα είναι ανάλογα με την βαρύτητα των καταγγελιών, που σκοπό δεν θα έχουν την διχόνοια και τον διχασμό, αλλά την πρόληψη «ατυχημάτων» και προ πάντων τον εξευτελισμό και τον ευτελισμό της διαδικασίας.


 https://www.youtube.com/watch?v=ZsuBKEo0u_4

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΕΡΕτζής

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply