Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΜΟΝΟΝ Ο ΜΗΝΑΣ ΣΤΗΡΊΖΕΙ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΊΑ ΕΝΥΠΌΓΡΑΦΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΌ ΚΑΝΈΝΑ ΜΕΛΟΣ. (ΒΙΝΤΕΟ 5
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 



ΕΡΩΤΗΣΗ προς τον Μηνά: Οι παρακάτω υποψήφιοι για μέλη της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς  ξέρουν ότι σε «στηρίζουν» ή έγραψες τα ονόματά τους χωρίς να έχετε πάρει την υπογραφή τους

1.- Αιδαρίνη Γαρυφαλιά Την ρώτησες; Άκου το βίντεο!

2.- Συνάνεφης Χρήστος ο οποίος μάλιστα σε τρία διαφορετικά σημεία και ημέρες στο Πολύκαστρο παρουσία πέντε και έξη μελών της Ν.Δ. ορκίστηκε πίστη και στήριξη στον Θεόφιλο Τιρεκόιδη!

3.- Ελευθεριάδης Γεώργιος! Αν και έκανε αναδημοσίευση, είσαι σίγουρος ότι σε στηρίζει; Ας κάνει δημόσια δήλωση αν σε στηρίζει!

4.-Μιχαηλίδης Ιωάννης, που εδώ και τρεις μήνες έδωσαν τα χέρια με τον Θεόφιλο Τιρεκίδη!

5.- Νίτσας Νικόλαος, που και αυτός έδωσε υπόσχεση πως θα αλληλοστηριχθούν.

7.- Ποίοι από τους νέους σε στηρίζουν εγγράφως;

Επιπροσθέτως Μηνά σε ενημερώνω πως και άλλοι νέοι άνθρωποι που ήρθα τελευταία στην ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς για λόγους  που δεν είναι του παρόντος να αναφέρω και επειδή δεν θέλω να έρθουν σε προστριβές και καυγάδες μαζί σου, λένε πως σε στηρίζουν, ενώ είναι υπέρ της Νέας Αρχής με νέους ανθρώπους και όχι με την «αναπαλαίωση» της μέχρι τώρα διοίκησης

Λίγο πιο σοβαρά και μη κατεβάζεις την εκλογική αναμέτρηση στο   δικό σου επίπεδο, για το οποίο όλοι ρίχνουν πέτρα πίσω τους.  Ζημιώνεις την Ν.Δ. και ρίχνει το επίπεδο αυτής της εκλογικής αναμέτρησης όπως συνηθίζεις να κάνεις πάντοτε.

Και κάτι τελευταίο. Κρατάω με δόντια και χέρια τους ανθρώπους που θέλουν να που κάποιες αλήθειες γιά την εν γένει πολιτική σου  συμπεριφορά γιά χάρη της ενότητας του κόμματος.


https://www.youtube.com/watch?v=oTdSjo9Hp0o



Τα παρακάτω είναι από το μήνυμα του ΜΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


Στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ και ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΜΕ για Πρόεδρο τον ΜΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, για να κρατήσουμε ψηλά την ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ όπως όλα αυτά τα χρόνια πράξαμε όλοι μαζί. Επιτυγχάνοντας να συμπεριληφθεί η Οργάνωσή μας, στις κορυφαίες νομαρχιακές πανελληνίως, όπως η Κεντρική Διοίκηση του κόμματος έχει πολλάκις γνωστοποιήσει.

Όλοι μαζί για να πάμε ακόμη πιο ψηλά την ΕΛΛΑΔΑ και τη ΝΔ. 

 

Υπογράφουν οι 13 από τους 14 υποψήφιους για τη ΔΕΕΠ:

ΑΪΔΑΡΙΝΗ  ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ

ΣΥΝΑΝΕΦΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΠΑΛΤΣΙΔΟΥ  ΣΟΦΙΑ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΑ

ΓΡΙΒΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ  ΕΛΕΝΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΦΩΤΑΚΕΛΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΑΤΙΔΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΣΙΛΟΓΕΩΡΓΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΙΤΣΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply