Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» »Unlabelled » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ERASMUS
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς κατέθεσε στις 7 / 9/ 2021 υποψηφιότητα συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «ΤRaining Τeachers Αcademy for EuropeAn ΕxCellence in green EnvironmentTal civic and digital EdUcation - REACT-EU». Το πρόγραμμα στοχεύει στον εξοπλισμό των εκπαιδευτικών, που εργάζονται με μαθητές, με καινοτόμα εργαλεία για την ανάπτυξη πράσινων και ψηφιακών δεξιοτήτων, την αστική εκπαίδευση, την επιχειρηματικότητα και την ικανότητα «να μάθουν πως να μαθαίνουν». Επιπλέον, το REACT-EU επιχειρεί να αντιμετωπίσει τα εμπόδια στην μακροπρόθεσμη κινητικότητα των εκπαιδευτικών σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, δημιουργώντας ένα σύστημα αντιστοίχισης μεταξύ προσφοράς και ζήτησης στη μακροπρόθεσμη κινητικότητα μεταξύ των σχολείων.

Για την επίτευξη αυτών των στόχων του, έχει δημιουργηθεί μια ομάδα έργου, αποτελούμενη από διαπιστευμένους παρόχους εκπαιδευτικής κατάρτισης, τόσο στην αρχική όσο και στην ενδοϋπηρεσιακή κατάρτιση, μια κοινότητα πρακτικής, Πανεπιστημίων και εμπειρογνωμόνων ΜΚΟ, στον τομέα της σχολικής εκπαίδευσης και των σχολείων.

Το έργο αναμένεται να έχει αρκετές επιπτώσεις, χάρη στις καινοτόμες μεθοδολογίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των παραδοτέων. Το REACT-EU θα προωθήσει τη χρήση μιας συνεργατικής προσέγγισης μεταξύ των εταίρων και την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευτικών.

Συντονίστρια χώρα για το πρόγραμμα το οποίο για 1η φορά εφαρμόζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η Ιταλία. Έχει συνολικό προϋπολογισμό 1.006.539,37 ευρώ και είναι χρηματοδοτούμενο κατά 80% δηλαδή κατά  805.231,496 ευρώ. Για την υλοποίηση του προγράμματος το ποσό προϋπολογισμού για το τμήμα που αφορά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας ανέρχεται σε 80.324,90 ευρώ ενώ η ίδια χρηματοδοτείται με 64.259,92 ευρώ. Συμμετέχουν 12 εταίροι από 6 διαφορετικά κράτη Ιταλία, Τουρκία, Ελλάδα, Τσεχία και Ισπανία.

 

1)    Italy

Α) Formazione ANICIA (Coordinator),

Β) Associazione Culturale Pro.M.E.T.EU.S.,

 Γ) IISS “Dalla Chiesa”

2)  Czech Republic

Δ) Bohemia EU Planners, s.r.o.,

3)    Lithuania

Ε) Vytautas Magnus University,

Ζ) The Home of Psychological Ideas

4)  Greece

Η) Directorate of Kilkis,

Ζ) University of Patras,

Θ) ERFC

5)  Spain

Ι ) Euteka

6)  Turkey

Κ) Bakırkoy Ilce Milli Egitim Mudurlugu, 

Λ) Adiyaman National Directorate of Education.

 

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κιλκίς,

Δρ. Θεόδωρος Χριστοφορίδης

Φυσικός – Τεχνικός Δικτύων Η/Υ

 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply