Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΊΜΕΝΗ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΠΕΝΤΑΡΌΦΣΚΙ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 



Σήμερα, νωρίς το απόγευμα το Εθνικό Κόμμα @@@@@@ δημοσίευσε Δελτίο τύπου για την προσεχή επίσκεψη του Σκοπιανού Προέδρου, συγκεκριμένα:

 

Μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη για επενδύσεις από τους Μπιλ Γκέιτς και Pfizer και την άφθονη παροχολογία - με δανεικά - στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το κυβερνητικό επιτελείο ετοιμάζεται επικοινωνιακά για το επόμενο μεγάλο φιάσκο. Την επίσκεψη του Προέδρου των Σκοπίων Στέβο Πενταρόφσκι στις αρχές Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε, οτι μερικούς μήνες πριν ο ίδιος άνθρωπος είχε δηλώσει ανερυθρίαστα: «Έχουμε τους ανθρώπους που δηλώνονται ως Μακεδόνες και στην Ελλάδα. Με τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν τους εγκαταλείπουμε».


Για το Εθνικό Κόμμα @@@@@@@ είναι ανεπιθύμητος. Ο Αλυτρωτισμός, η παραποίηση της ιστορίας και οι προκλήσεις από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια, είναι καταδικαστέες. Η επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών μπορεί και πρέπει να καταργηθεί! 

Επειδή η ελευθερία του Τύπου περιορίζεται επικίνδυνα κλείνοντάς το fb της kilkiswebtv.gr και της kilkiswebnews.com για να διαβάσετε αυτή την δημοσίευση θα πρέπει να πάτε στο μπλοκ kilkiswebtv ή στο σάϊτ kilkiswebnews.com







από γραφείο Τύπου Πατριωτικου κομματοσ!







About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply