Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ – ΈΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Ο Δήμος Κιλκίς και ο Οργανισμός Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών καλωσορίζουν τη νέα σχολική χρονιά με τις εικαστικές δημιουργίες των παιδιών του Α΄ Παιδικού Σταθμού Κιλκίς.

Σε πείσμα των δύσκολων συνθηκών, τα παιδιά κατάφεραν με καθοδήγηση όχι μόνο να ανακαλύψουν τις δεξιότητές τους αλλά μέσα από τις υπέροχες ζωγραφιές τους, τα χαμόγελα, την επιμονή και την αισιοδοξία τους να εκφραστούν και να μας διδάξουν το θετικό μήνυμα της ζωής.

Τα άνθη αυτού του μηνύματος βρίσκονται σε είκοσι ζωγραφικά έργα που θα εκτεθούν τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Αυγούστου στον προαύλειο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης.

Ο Δήμος Κιλκίς και το Νομικό Πρόσωπο των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών σας προσκαλούν στον υπαίθριο χώρο της παιδικής έκθεσης ζωγραφικής τη Δευτέρα στις 18:00 να θαυμάσουμε μαζί και να εμπνευστούμε από τα έργα των μικρών παιδιών του Α΄ Παιδικού Σταθμού με υπεύθυνη παιδαγωγό την Βούλα Παναγιωτίδου.

Η έκθεση θα πλαισιωθεί μουσικά από την ομάδα Baguetterie της Φεβρωνίας Τεβρεντζίδου και της Νταβίνα Φλωρεντίν.

Οι ώρες λειτουργίας της διήμερης παιδικής έκθεσης είναι από τις 18:00 έως τις 20:00 και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply