Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!

Αγαπητοί μας γονείς,

Οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος για την σχολική χρονιά 2021-2022, ξεκινούν από την Τρίτη 24/8. Τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ και μπορείτε με τους κωδικούς Taxis net να ελέγξετε αν είστε ωφελούμενος του προγράμματος στο ακόλουθο  link : https://web.eetaa.gr/results/results_2021/goneis_ori_select.php .

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν και με σταθερότητα επιλέγουν τις δομές μας για την ποιοτική και δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους! Συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε ένα φωτεινότερο μέλλον για τα παιδιά μας και επιλέγουμε τους πιο αξιόλογους συνεργάτες και τις καταλληλότερες  δράσεις για την υγιή σωματική, ψυχολογική, συναισθηματική &  πνευματική ανάπτυξη των παιδιών.

Σας παρέχουμε το πιο πλούσιο πρόγραμμα δράσεων με απεριόριστες επιλογές για τα παιδιά μας και Δωρεάν Παροχές σε όλα τα Αθλήματα της Ακαδημίας του Αλέξανδρου!

Είμαστε στην διάθεση σας καθημερινά από τις 8:00 ως τις 16:00 για τις εγγραφές και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, στις εξής διευθύνσεις και τηλέφωνα:

📍Παιδόκοσμος Αλέξανδρος

21ης Ιουνίου 30Α

📞23410 24007

📍Παιδόκοσμος Αλέξανδρος

Ελ. Βενιζέλου 37

📞23410 70150

📍Παιδόκοσμος Αλέξανδρος

21ης Ιουνίου 18

📞23410 80085

📍Αθλητικό Κέντρο Alexandros Sport Center

1o Xλμ Κιλκίς – Θεσσαλονίκης

📞23410 70313

 



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply