Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ. (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Διαβάζω σε εφημερίδα Πανελλήνιας κυκλοφορίας πως ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, με άρθρο του υποστήριξε πως ο λόγος που δεν εμβολιάζεται ο κόσμος είναι η «ανεύθυνη παραπληροφόρηση, η σκοταδιστική διαστρέβλωση και η συνομωσιολογία».

Κύριε Κικίλια πριν από ένα μήνα περίπου αναφέραμε από εδώ από την kilkiswebtv  ότι ο κόσμος θεωρεί ανεύθυνη την πληροφόρηση από ακαταδίωκτα πρόσωπα που προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.

Μιλήσατε για σκοταδιστική διαστρέβλωση. Και εδώ έχετε δίκαιο! Είναι δυνατόν να ανέχεται αυτή η Κυβέρνηση και εσείς προσωπικά έναν «ακαταδίωκτο» επιστήμονα να λέει στους Έλληνες πολίτες ότι «η ελευθερία των πολιτών δεν είναι δεδομένη. Εμβολιαστείτε για να σας την δώσουμε;»

Τι κάνατε κύριε Υπουργέ;  Τον τιμωρήσατε ή τον αφήσατε να διαδίδει σκοταδιστικές διαστρεβλώσεις των προθέσεων της Κυβέρνησης; Εκτός και εάν πράγματι οι προθέσεις της Κυβέρνησης είναι να άρη το άρθρο του Συντάγματος που μιλάει για την Ελευθερία του ατόμου.

Τέλος μιλήσατε και για συνομωσιολόγους. Ποίοι κατά την γνώμη σας είναι οι συνομωσιολόγοι; Οι καθηγητές της Ελλάδος και των ξένων Πανεπιστημίων, δηλαδή  της Ελλάδος του Ισραήλ, της Μ. Βρετανίας, της Αμερικής ή κάποιους άλλους;

Όντως όλος ο κόσμος είναι εναντίον των συνομωσιολόγων, διαστρεβλωτών και των ανεύθυνων  δημοσιογράφων,  οι οποίοι  προκειμένου να αυξήσουν την ακροαματικότητα του καναλιού στο οποίο εργάζονται, αντί να ενημερώσουν, εκφοβίζουν τους πολίτες ακόμη και αυτούς που είναι ένα βήμα πριν τον εμβολιασμό και όσο πιο πολύ θα επιμένουν, τόσο πιο πολύ θα αποτρέπουν τους νοικοκυραίους και οικογενειάρχες που φοβούνται, να πάνε να εμβολιασθούν.

Τι κάνατε εσείς κ. Κικίλια; Τι έκανε ο Πρωθυπουργός για να πείσει τους πολίτες; Πιστεύετε ότι με το να τους λέτε «τζαμπατζήδες, ψεκασμένους, υπονομευτές της υγείας, διασπορείς της επιδημίας, συνομωσιολόγοι, αξιοθρήνητοι, γραφικοί, σκοταδιστές τρομοκράτες;» θα πετύχετε να τους απαλλάξετε από τον φόβο;

Πιστεύετε πως με την απειλή, το χρήμα και τον εξαναγκασμό υπηρετείται το Έθνος;

Μάθετε λοιπόν ότι, η απόπειρα δαιμονοποίησης μερίδας πολιτών δεν έχει αποδώσει ποτέ σε Κυβέρνηση που την αποπειράθηκε!

Με όλα τα παραπάνω το μόνο που πετυχαίνετε είναι η αποσυσπείρωση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας. Καταστρέφετε εκ θεμελίων την βάση την οποίαν, από ότι φαίνεται, την αντιπαθείτε και στην θέση της θα θέλατε μία άλλη, πιο «Ευρωπαϊκή» πιο «Αποεθνικοποιημένη» πιο «Πολυπολιτισμική».

Αύριο, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές εύχομαι να διαψευστώ για τις δυσοίωνες προβλέψεις μου για πέσιμο  των εκλογικών ποσοστών πολύ πιο κάτω από ότι λένε οι δημοσκοπήσεις, όμως θα είναι αργά αν δεν  αλλάξετε σήμερα!

Συμπεριφερθείτε σαν Νεοδημοκράτες, αν θέλετε για να μη διαλύσετε την Νέα Δημοκρατία με τα μικροπολιτικά σας συμφέροντα.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΕΚ ΜΕΣΟΥΤΙΑΣ ΠΟΝΤΟΥ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ




 https://youtu.be/PQUQveKfRAw


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply