Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΔΡΕΑ ΒΕΡΓΙΔΗ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη σε εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας

Αυτοψία στις εργασίες καθαρισμού της αποστραγγιστικής τάφρου πλησίον της λιμνοδεξαμενής Αρτζάν Αματόβου, πραγματοποίησε, σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς,  Ανδρέας Βεργίδης,  συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε Κιλκίς Νίκο Γρηγοριάδη , τον ανάδοχο του έργου και στελέχη της υπηρεσίας.
«Με αυτές τις εργασίες θωρακίζουμε την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, δημιουργώντας τη μέγιστη ασφάλεια αντιπλημμυρικής προστασίας για τους πολίτες, τις περιουσίες τους, καθώς και το περιβάλλον» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Βεργίδης.
Οι εργασίες εκτελούνται με τη χρήση δύο ειδικών εκσκαφέων μεγάλου μήκους. Πρόκειται ουσιαστικά για την πλήρη αξιοποίηση μηχανημάτων έργου, τα οποία διαθέτουν ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά που επιτρέπουν την υλοποίηση εργασιών σε υδατορέματα μεγάλου πλάτους,  όπως η συγκεκριμένη τάφρος.
Οι προαναφερόμενες εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο σχετικού έργου καθαρισμού ρεμάτων,  των οποίων η αρμοδιότητα περιήλθε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε) Κιλκίς με τον Ν.4555/18 (μίσθωση μηχανημάτων).
Το έργο προβλέπει την υλοποίηση των εργασιών, διάρκειας δεκαοχτώ (18) μηνών, οι οποίες ξεκίνησαν από τον Δεκέμβριο του 2020.
Το εν λόγω έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Κιλκίς- Ιδίων Πόρων και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στο ποσό των 950.000,00 ευρώ.
Στο πλαίσιο της υλοποίησής του,  εκτελούνται εργασίες - με μίσθωση μηχανημάτων –για τον καθαρισμό από φερτά υλικά, απορρίμματα και αυτοφυή βλάστηση σε διάφορα διάσπαρτα ρέματα των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας, έπειτα από σχετικά τους αιτήματα.
Η φύση των εργασιών σε ιδιαίτερα ευαίσθητες περιβαλλοντικά τοποθεσίες απαιτεί τη συνεχή εποπτεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, η οποία εκτέλεσε όλες τις σχετικές μελέτες και επιβλέπει την υλοποίηση των έργων.







 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply