Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΆΝΝΑ - ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ | ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ACCESS2MARKETS
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Ως Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έχω θέσει ως πρωταρχικό μου σκοπό να εργαστούμε όλοι μαζί, προκειμένου οι ΜμΕ να αναδειχθούν σε στρατηγικό πυλώνα για την Ελλάδα και την Ευρώπη στον τομέα του διεθνούς εμπορίου και γι’ αυτό υποστηρίζω κάθε πρωτοβουλία και δράση, η οποία συμβάλλει στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας των ελληνικών ΜμΕ και την εξασφάλιση της ισότιμης πρόσβασής τους στις διεθνείς αγορές. 
Τον παραπάνω στόχο έρχεται να ικανοποιήσει η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Access2Markets, που παρέχει άμεση πληροφόρηση για τις εμπορικές συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τους όρους που τις διέπουν, τους δασμούς που ισχύουν, αλλά και το προβλεπόμενο πλέγμα προστασίας των εμπορικών προϊόντων, μετατρέποντας την αναζήτηση εμπορικών αγορών σε ολόκληρο τον κόσμο, σε μία εύκολη υπόθεση για τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες. 'Εχω ξεκινήσει από τις αρχές του χρόνου μια σχετική καμπάνια ενημέρωσης, σε αγαστή συνεργασία με τις Περιφέρειες και τα Επιμελητήρια της χώρας, προκειμένου να μη μείνει καμία ΜμΕ πίσω!
Σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα,  με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και την Περιφέρεια Κρήτης, τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου, Πιερίας και Πρέβεζας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, καθώς και τη Γραμματεία Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Ακολουθούν άμεσα ανάλογες προγραμματισμένες δράσεις ανά την Ελλάδα.
 

Προχωράμε!




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply