Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » » ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΕΩΣ 100.000ΕΥΡΩ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 



Αυτά για τα οποία λέγαμε ότι κυκλοφορούν ευρέως φήμες, μέσα στο Νομό Κιλκίς, για την διαρροή των προσωπικών δεδομένων των Μελών της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Κιλκίς. Η σοβαρότητα του γεγονότος, δηλαδή η γνωστοποίηση των προσωπικών δεδομένων από τον Προεδρεύοντα της Δ.Ε.Ε.Π Ν. Κιλκίς κ. Μηνά Παπαδόπουλου, θίγει τόσο την Νέα Δημοκρατία, όσο και τα μέλη της. Ο δε νόμος  4624/2019 ορίζει ποινές φυλάκισης, για κάθε παραβίαση, ως προς την επεξεργασία και διάδοση των προσωπικών δεδομένων, που δεν μπορεί κανένας πλέον να αγνοήσει. Οι επαπειλούμενες ποινές κυμαίνονται από απλή φυλάκιση έως και κάθειρξη, ενώ σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παραβίασης, επιβάλλεται από το δικαστήριο και χρηματική ποινή που φθάνει τις 100.000 ευρώ.

Εδώ δεν θα σας αναπτύξουμε το άρθρο 38 του Ν. 4624/19 . όμως μία τέτοια βαριά κατηγορία έχει πολλούς υπεύθυνους!

Ο μεν κύριος Μηνάς έχοντας το ακαταδίωκτο από την Νέα Δημοκρατία, και το λέμε αυτό αφού από τις 24 Ιουλίου του 2020 και έως πριν από έναν μήνα, έδωσε δικαίωμα στην Νέα Δημοκρατία όχι απλά να τον επιπλήξει αλλά και να τον διαγράψει από τον κατάλογο στελεχών της, το οποίο και δεν έπραξε!

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους δέχθηκαν υβριστικές αναφορές εις βάρος τους, μέσω facebook. Ίσως και να το άξιζαν κάποιοι, από ότι φάνηκε, όμως σήμερα δεν μπορεί η Νέα Δημοκρατία να αποκρύψει μία τέτοιο ποινική ενέργεια του προεδρεύοντος Μηνά Παπαδόπουλου, διότι τότε η Νέα Δημοκρατία θα θεωρείται από τους ψηφοφόρους της, ως πρώην κόμμα τους, ως κόμμα χωρίς αρχές και φραγμούς, ως κόμμα που ο κάθε ένας που ασκεί διοίκηση στην Νέα Δημοκρατία δεν ισχύουν οι Νόμοι που ισχύουν για όλους τους Έλληνες Πολίτες.

Εμείς έπρεπε να σας ενημερώσουμε από την αρχή που ακούσαμε παράπονα μελών του κόμματος. Μάλιστα ακούσαμε, ότι ακόμη και μέλη φίλα κείμενοι προς τον κ. Γεωργαντά τον είχαν ενημερώσει για αυτήν την παράνομη ενέργει του Μηνά Παπαδόπουλου.

Τότε ο κ. Γεωργαντάς, από ότι φάνηκε, εκώφευσε ή αλλιώς εποίησεν την νήσσαν (την πάπια). Ήταν τότε που έλεγα από αυτό το κανάλι πως ο κ. Γεωργαντά απομακρύνθηκε από τον Μηνά Παπαδόπουλο!

Φαίνεται ότι ήταν απλή συγκυρία, όπου κατ’ εκείνο το χρονικό διάστημα δεν έτυχε να βρεθούν σε κοινή θέα! Εμείς τότε το εκλάβαμε ως μία θετική ενέργεια του Υπουργού, αφού σκεφτήκαμε πως δεν θα ανεχόταν τέτοιες ενέργειες από τον προεδρεύοντα της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς.

Σήμερα διαπιστώνουμε πως αυτή η σιωπή του, κάθε άλλο παρά εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ν.Δ. Φαίνεται πως η παρουσία του Μηνά εξυπηρετεί τα προσωπικά πολιτικά συμφέροντα του Γεωργαντά. Εάν κάνουμε λάθος και έχει το σθένος ο Υπουργός, να βγεί και να κατακεραυνώσει ατήν την ενέργεια του φίλου του και συμπαραστάτη του Μηνά! Άλλως θα θεωρούμε πως δεν γίνεται τίποτε χωρίς την δική του έγκριση.

Είναι μόνον ο Γεωργαντάς; Οι υπόλοιποι πολιτικοί και πολιτικάντηδες της Νέας Δημοκρατίας, δεν άκουσαν τίποτε; Πως γίνεται να μην άκουσαν τίποτε την στιγμή που το ήξερε ακόμη και η κουτσή Μαρία;

Τι κάνατε εσείς κ. Κιλτίδη, κ. Σαχπεκίδη, Κ. Βεργίδη, κ. Κυριακιδη, κ. Σιωνίδη, κ. Πασιατά, κ. Τρέγκα, κύριοι κύριοι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Άντε και δεν το μάθατε! Τώρα που το ξέρεται και κάποιες μάλιστα είστε και δικηγόροι, θα πάρετε θέση ή θα νήψετε τα χέρια σας και μην είδατε τον Κίτσο τον λεβέντη. Μήπως σας αρέσει αυτός ο τρόπος λειτουργίας του κόμματος στο Κιλκίς;

Δεν λέω, πολλοί μεγάλωσαν μέσα στις λαμογιές και σίγουρα χωρίς τις βρωμιές να μη μπορούνε να ζήσουν. Όμως το μεγαλύτερο ποσοστό των Νεοδημοκρατών δεν μπορεί άλλο να ανεχθεί αυτήν την μπόχα που κοντεύει να στρέψει τους υγιείς Νεοδημοκράτες προς άλλες κατευθύνσεις. 

Και να ξέρετε, υπεύθυνοι θα είστε και εσείς και όχι μόνον η Κεντρική Διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας.

Επι τέλους ήρθε η ώρα να δείξει η Νέα Δημοκρατία πως είναι κόμμα αρχών και δικαιοσύνης και όχι ένα μπάχαλο που το κουμαντάρουν άνθρωποι με υπόγειες διαδρομές και κομπίνες.

Δείτε το βίντεο:

ή πατώντας στο παρακάτω link.

https://www.youtube.com/watch?v=0DMtM_WLULc



ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply