Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΔΙΠΛΟΠΡΟΣΩΠΕΙΑ Ή ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Λυπάμαι ειλικρινά για την τροπή που πήρε το θέμα του ΚΑΜΠ της Νέας Καβάλλας Πολυκάστρου! Λυπάμαι που εδώ και τρεις μήνες ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης εγνώριζε  για την κατασκευή και λειτουργία των δύο «κυλικείων» από τις 9/11/20 με την αίτηση του ενδιαφερομένου κ. Χούτου Αντωνίου και φυσικά με την εντολή του Δημάρχου να σταλεί, στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, έγγραφο που ζητά, ακούστε όσοι αφελείς τον πιστεύετε ακόμη,

Α) σε ποιο σημείο του καμπ θα εγκατασταθούν ΚΥΛΙΚΕΊΑ και ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!

Β) Πόσα κυλικεία και καταστήματα επιτρέπεται να εγκατασταθούν ανά χώρο! Δηλαδή πόσα καταστήματα επιτρέπεται να λειτουργούν βάση του πληθυσμού των λαθρομεταναστών και πάλι δηλ. σε πλήρη ανάπτυξη από 1600 έως 2500 λαθρό!

Και αφού θεωρεί όλους τους Δημότες αφελείς, βάζει το θέμα στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο και μετά τις αντιδράσεις των δημοτών, έρχεται να προτείνει ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

Κύριε Σιωνίδη, εδώ δεν πρόκειται για κωλοτούμπα, πρόκειται για παιδαριώδεις κινήσεις που δεν θα τις έκανε ούτε ένα μωρό 4 ετών!

Και τώρα που ζητάτε από όλους τους συμβούλους σας να μη το ψηφίσουν, δεν ντρέπεστε; Δεν έχετε παραιτηθεί ακόμη; Μήπως έχετε αναλάβει καμία υποχρέωση έναντι κάποιων ή για κάτι; Τίνος συμφέροντα υπηρετείται κ. Σιωνίδη;  Των συμπολιτών σας, των «προϊσταμένων σας ή την προσωπική σας φιλοδοξία εις βάρος ολόκληρου του Δήμου Παιονίας;

Όσο θα κρύβεστε και δεν θα απαντάτε στις ερωτήσεις μας, όπως κάνατε για τις νέες εγκαταστάσεις του ΚΑΜΠ, τόσο οι συνδημότες σας θα χάνουν την εμπιστοσύνη τους από εσένα.

Επίσης δεν θα ξεχάσουν πως ενώ εσύ παρακινείς τάχα σε ξεσηκωμό τους Πολίτες για τον ΚΑΜΠ και τα διόδια, εσύ είσαι αυτός που κρύβεται πίσω από όλα αυτά! Εώς ότου δεν θα μας απαντάτε, δεν θα διευκρινίσετε, δεν αποκαλύψετε την αλήθεια θα είστε υπόλογος και υπεύθυνος για όσα σχολιάζονται ακόμη και χωρίς αποδείξεις για το πρόσωπό σας!

Εάν δεν έχετε να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν, τότε σας λέμε ότι ο Δήμος Παιονίας δεν είναι τσιφλίκι σας, δεν είναι ιδιοκτησία σας, δεν είναι βιλαέτι σας και τέλος οφείλετε να υπηρετείται τους Δημότες της Παιονίας και όχι «αλλότρια» συμφέροντα!  

Παρακάτω φωτο τα έγγραφα του Δήμου Παιονίας!

Δείτε το βίντεο πατώντας στο παρακάτω ling:


Ή ΕΔΩ









 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply