Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ Ή ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση





Δύο ημέρες μείνανε έτσι ώστε οι πολίτες και ψηφοφόροι του Δήμου Παιονίας να δούνε ποίοι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι κατεργάζονται μηχανορραφίες εις βάρος των συμπολιτών τους και υπέρ των Λαθρομεταναστών, που μπήκαν λαθραία στην χώρα μας και ιδιαίτερα ποίοι είναι οι συμπαραστάτες του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτική Μηταράκη και του Υφυπουργού Γεωργίου Γεωργαντά με τις ευλογίες των οποίων, άκουσον – άκουσον, θα αποφασίσουν ουσιαστικά την επέκταση των εγκαταστάσεων στον «ΝΕΟ ΟΙΚΙΣΜΟ Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ» και κατ’ ακολουθία, θα ψηφίσουν και  την μονιμοποίηση όχι μόνον των εγκαταστάσεων αλλά και των λαθρομεταναστών (κατά των Άδωνι)  σε αυτό!

Λυπούμαστε ειλικρινά για αυτήν την αντεθνική στάση του Δήμου Παιονίας, η οποία στάση θεωρείται ως τέτοια από τις ανακοινώσεις της «Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας» και πολλών άλλων κατοίκων του Πολυκάστρου και των γύρω οικισμών.

Εάν αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας κάτι τέτοιο, θα πρέπει να μπούνε αφίσες όλων όσοι θα το ψηφίσουν, με τα πρόσωπά τους, σε όλους τους οικισμούς και των δύο Δήμων. Δηλαδή Κιλκίς και Παιονίας, καθώς και των Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής και του Υφυπουργού Γ. Γεωργαντά, έτσι ώστε να γνωρίζουν όλοι ποίοι είναι με τους  λαθρομετανάστες.

Πρέπει να τους αφήσετε μόνους να εκτεθούν στα μάτια των ψηφοφόρων των Δήμων.

Ελπίζουμε πως πριν αποφασίσουν θα βουτήξουν πρώτα το μολύβι τους στο μυαλό τους και μετά θα υπογράψουν. Θα υπογράψουν το μεγάλωμα του προβλήματος ή την στήριξή τους στου συνδημότες τους;

 

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply