Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ. (ΑΡΘΡΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


                              Το ύπατο διακύβευμα

Η κιβδηλότητα του ευχολογίου, ενόψει του καινοφανούς έτους του 2021, απεδήχθη πανηγυρικά μία πρόσκαιρη υποκριτική ανακωχή εις την μάχη της επιβιώσεως, επαληθεύοντας την επιμελώς μεθοδευμένη εργαλειοποίηση της δημόσιας υγείας, εξ αφορμής της συγχρόνου φερόμενης «επαράτου νόσου του κορωνοιού»

Η φρενίτιδα με τον εμβολιασμό φαίνεται ότι αποτελεί τον μείζον και το πρώτιστο ζήτημα των κοσμο-εξουσιαστών, οι οποίοι απεργάζονται την καθολική και άρδην μετάλλαξη της κοινωνίας και την ταχέως υποκατάσταση της ανθρώπινης αξίας, από τα ψηφιακά δεδομένα, υπό το στιλπνό και ψευδεπίγραφο πρόσχημα της προόδου και της εξελίξεως της κοινωνίας.

Καθίσταται πρόδηλο, οσημέραι, ότι έχει προσβληθεί βαναύσως παν έννοια ανθρωπίνης αξιοπρεπείας, με τον παγκόσμιο νομικό πολιτισμό, να έχει υποβαθμιστεί εις μία θεραπαινίδα του πολιτικού συστήματος, το οποίο πραξικοπηματικά, επιβάλλει την αναστολή της προστασίας των θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων.

Βιώνουμε πρωτοφανείς περιπτώσεις Ιεράς Εξετάσεως, οι Δημοκρατίες, διολισθαίνουν προς μία μορφή κεκαλυμμένου ολοκληρωτισμού, όπου η ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας του εκάστοτε πολίτης καθώς και η ελευθερία του λόγου ποινικοποιούνται και διώκονται παντί τρόπω απηνώς, με αποτέλεσμα να έχουμε επί μακρόν καταστεί όμηροι προς έναν αόρατο εχθρό.

Ο πόλεμος ευρίσκεται επί θύραις, με ένα οιονεί Σιδηρούν Παραπέτασμα, το οποίο ανεπαίσχυντα και δια των τελούντων σε διατεταγμένη υπηρεσία, βραχέων χειρών του, αφενός της φαιάς προπαγάνδας των συστημικών Μ.Μ.Ε και αφετέρου των αστυνομικών οργάνων, επιχειρούν να εξανδραποδίζουν και να καθυποτάξουν τους πολίτες.

Ο εχθρός των μηχανισμών εξουσίας είναι η ελευθερία του προσώπου, το αυτεξούσιο, η αντίσταση, η ανάνηψη, η συγκροτημένη και οξυμμένη κριτική σκέψη είναι στο στόχαστρο, εν άλλοις λόγοις η έννοια της ελευθερίας, δια αυτόν τον λόγο και την πλήττουν λυσσωδώς.

Το έλλειμα παιδείας, ο συνειδησιακός εκμαυλισμός δια των σηψαιμικών και νοσηρών κοινωνικών προτύπων, η οικονομική καταβαράθρωση, το δαψιλές αφήγημα της πανδημίας, αποτελούν προσφιλείς και πάγιες πρακτικές, υποδούλωσης του ανθρώπινου προσώπου, το οποίο δια της υποβολιμιαίας προπαγάνδας, καθίσταται ακουσίως έρμαιο της τρομολαγνείας και τηλοψίας των εξουσιαστικών δομών ελέγχου.

Ωσαύτως δια να επιτευχθεί ο νεοπαγής σκοταδισμός της πιο σκληρής δικτατορίας με ειρηνικά μέσα που γνώρισε ο πλανήτης, απαιτείται να καταλυθούν οι εθνικές ταυτότητες, οι θρησκείες, οτιδήποτε δηλαδή απηχεί εις την συνείδηση του κόσμου και δημιουργεί διανοητικό προβληματισμό ή εξαίρει την ψυχή των πολιτών, καθότι μόνον κατά αυτόν τον ανυπέρβλητο και ακατανίκητο ζόφο, θα επισπευσθεί η εγκαθίδρυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης, υπό την νοσηρή ολιγομελή ελίτ, η οποία δίδει όρκους αίματος, δια να επιβάλλει εν ευθέτω χρόνω, τα απάνθρωπα σχέδια αιχμαλωσίας και κηλίδωσης του ανθρώπινου προσώπου.

Ενώ λοιπόν, εις την αυγή του 2021 ανακοινώθηκαν έτι περαιτέρω σκληρότερα μέτρα του άφρονος εγκλεισμού μας, η κατάφωρη κοινωνική αδικία, εξακολουθεί, με αντικοινωνικά φορολογικά μέτρα, με ασφυκτικές ημερομηνίες επίσπευσης του Νόμου Κατσέλη, προς βορά των κατοικιών των απλών πολιτών, δίχως ουδένα έλεος ή ουδεμία δυνατότητα παρατάσεως των ημερομηνιών.

Επιπλέον το αυτό βιώνουμε τον παραλογισμό με τα δικαστήρια, όπου ενώ έχει τεθεί λουκέτο εις την δικαιοσύνη, επί μαρκόν,  τα δικαστήρια δια τις τράπεζες συντελούνται απρόσκοπτα, παντού δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Ο παραλογισμός και απροκάλυπτη μεροληψία υποσκάπτει τα θεμέλια του κράτους δικαίου, ποδοπατεί την Συνταγματική έννομη τάξη, κλυδωνίζει το Δημοκρατικό μας πολίτευμα, δημιουργώντας  λίαν ευλόγως και θεμιτώς, έλλογες αντιδράσεως των ορθοτομούντων και νουνεχών πολιτών.

Εν κατακλείδι, πνευματική ανάνηψη, εν παντί και πάντοτε και νυν υπέρ πάντων ο αγών προασπίσεως της συνειδησιακής μας ακεραιότητας με ύπατο διακύβευμα την Ελευθερία μας, την οποία συντεταγμένα και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατέλυσε αντιθεσμικά εις την δοξολογία την Πρωτοχρονιά περιφρονώντας ιταμώς τα Ιερά Κόκκαλα των προγόνων μας, αφότου έδωσε ανενδοίαστα την εντολή να μην ανακρουστεί ο εθνικός μας ύμνος κατά την άφιξη και αποχώρησή της κατά την δοξολογία εις τον Μητροπολιτικό Ναό.

Συνελόντι ειπείν, παραθέτω εις πείσμα των ακατάληπτων αυτών εξελίξεων, κύπτων ταπεινώς το γόνυ προς του κεκοιμημένους του έθνους μας τα εξής λόγια του Μεγάλου Σικελιανού :

«Τη Λευτεριά, τη Λευτεριά ως τα ύψη, τη Λευτεριά ως το θάνατο,
        τη Λευτεριά ως τον Άδη”

Χαράλαμπος β Κατσιβαρδάς

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply