Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΡ. ΣΥΝΑΝΕΦΗΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΗΣ ΔΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΦΩΤΟ 1

Εδώ ο Χρήστος Συνάνεφης που με μεγάλη χαρά κατεβάζει την πινακίδα της ΔΗΜΤΟ Παιονίας.

Εδώ έφερε σκάλα με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του.
https://www.youtube.com/watch?v=iZ4DQP_CWc8&feature=youtu.be
Ή ΕΔΩ  


Το βίντεο έγινε μετά από την ανάρτηση του Μηνά Παπαδόπουλου όπου σε μία φωτογραφία του με τον Χρήστος Συνάνεφη μέλος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος κατέβασε την πινακίδα των γραφείων της ΔΗΜΤΟ με δική του πρωτοβουλία, επειδή του εστάλλει μήνυμα από τον κ. Μηνά Παπαδόπουλο όπου τον έλεγε πως ο Υφυπουργός με είπε να σου μεταβιβάσω το παρακάτω μήνυμα, ότι «σε γράφει στ’ αρ@@@α του». Ο Χρ. Συνάνεφης, φυσικό και επόμενο ήταν να θυμώσει και έτσι ξεκίνησε μία αντιπαλότητα μεταξύ τους.
Εδώ ο κ. Δ. Σκαντζούρης θλιμμένος που παρά τις παρακλήσεις του να μη καθαιρέσει την πινακίδα ο Χρ. Συνάνεφης, εκείνος ήταν αμετανόητος.

Τώρα, δεν γνωρίζουμε τους λόγους, διότι εμάς μας παρακάλεσα να αναρτήσουμε ένα μήνυμα που υποτίθεται το έστειλε ο ΧΡ. Συνάνεφης στο Μηνά. Το παράδοξο είναι πως τώρα γράφει ο Μηνάς και ο Χρ. Συνάνεφης «η ισχύς εν τη ενώσει» Δηλαδή είδε ο μΗΝΆς Πως Ο Χρ. Συνάνεφης είναι ο καταλληλότερος να κατεβάσει και την πινακίδα της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς, λόγω πείρας την οποίαν απέκτησε κατεβάζοντας την πινακίδα της ΔΗΜΤΟ Παιονίας.

Ελπίζουμε η Νέα Δημοκρατία να «ελέγξει» αυτήν του την παρατυπία, ζητώντας μία αλλοπρόσαλλη συνεργασία από έναν άνθρωπο που καθαίρεσε ουσιαστικά την ΔΗΜΤΟ Παιονίας.

Μετά την ανάρτηση αυτής της φωτογραφίας στο facebook έγιναν εκατοντάδες σχόλια εις βάρος και των δύο, κάποια μάλιστα και υβριστικά, τα οποία ο Μηνάς τα έχει διαγράψει.

Τα υπόλοιπα στην οθόνη πατώντας στο παρακάτω ling:https://www.youtube.com/watch?v=iZ4DQP_CWc8&feature=youtu.be


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply