Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΕΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Οι τελευταίες κινήσεις του προεδρεύοντος της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλου, δεν μας εκπλήσσουν πλέον, αφού αυτά που είδαμε, ακούσαμε και διαπιστώσαμε ως ενέργειες ιδιαίτερα τον ενάμιση τελευταίο χρόνο, ότι ήταν έξω από τα επιτρεπτά όρια κανόνων. Ή συμπεριφορά του ήταν αντισυμβατική και άκρως αντικομματική, που αντίκειται στην ηθική, αξιακή και πολιτική πρακτική της Νέας Δημοκρατίας, όπως περιγράφονται και αποτελούν τον βασικό κορμό του Ισχύοντα Καταστατικού Λειτουργίας του κόμματός μας.

Αυτό όμως που μας προβληματίζει είναι ο τρόπος με τον οποίον ασκεί τα καθήκοντα του ο προεδρεύων, Μηνάς Παπαδόπουλος,  Δείχνει στους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική και την Νέα Δημοκρατία, έναν τρόπο άσκησης των καθηκόντων του ως γενικός δερβέναγας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ενεργώντας ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο που επιτάσσει η κομματική συμπεριφορά. Έναν τρόπο που πρέπει όχι μόνον να μην ακολουθήσουν αλλά αντιθέτως να τον απαξιώσουν!

Γράφουμε στο τίτλο μας ότι αποτελεί πυριτιδαποθήκη στα θεμέλια της Νέας Δημοκρατίας, διότι:

Πρέπει να πάρει τα φαρμακερά του λόγια με τα οποία εμποτίζεις την αγνή πολιτική ψυχή των νέων ενασχολουμένων με την Νέας Δημοκρατία.

Να πάρει τις παλαιοκομματικές διδαχές  από τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική και όχι με την μικροπολιτική, τις λαμογιές και τις Παράγκες.

Να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας υπακούοντας σε συμβατικές και άκρως κομματικές συμπεριφορές και να μη δημιουργεί συνενόχους, σε δικές του  αντισυμβατικές ενέργειες, που λειτουργεί  χωρίς την άδεια των οργάνων της Νέας Δημοκρατίας.

Να μη γίνεται κακό παράδειγμα και  διδάσκει  με την συμπεριφορά του, στα νέα πολιτικά βλαστάρια,  την ανυπακοή στα ανώτερα διοικητικά όργανα, δείχνοντας τους ότι δεν  λογαριάζει κανέναν και κάνει ότι θέλει, φθάνει να νομίζει ο ίδιος ότι είναι σωστό, γνωρίζοντας εξ’ αρχής ότι πρέπει να γνωστοποιεί τις ενέργειές του που έχουν αντίκτυπο στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Και φυσικά εάν δεν το αποδεχθεί  η Νέα Δημοκρατία, να τους έχεις όλους γραμμένους!

Να μη  εκμεταλλεύεται την αγάπη, τον δυναμισμό, την όρεξη και την επιθυμία των νέων στελεχών, να δείξουν τι μπορούν να κάνουν για το κόμμα και αυτός να τους δείχνεις πως, γύρω τους υπάρχουν εχθροί μέσα στην Νέα Δημοκρατία που τον επιβουλεύονται ενώ είναι άγιος και αύριο θα τύχουν της ίδιας μεταχείρισης και αυτοί!

Να μη τους οδηγεί σε  κομματάρχες και Κιλκισιάρχες, που αυτός ό ίδιος με το παράδειγμά του, απετέλεσε την τροχοπέδη για την ανάδειξη του δεύτερου βουλευτή. Σήμερα πνέει νέος άνεμος δημιουργικός και όχι οπισθοδρομικός τον οποίον ακολουθεί.

Μηνά, οι καιροί άλλαξαν! Αφού δεν μπορείς να εναρμονιστής με τα σημερινά δεδομένα της Νέας Δημοκρατίας, μη γίνεσαι εμπόδια στην εξέλιξη των νέων κομματικών στελεχών.

Σταμάτα να αγνοείς την κεντρική διοίκηση, η οποία σε ανέχεται λόγω των εκλογών που σύντομα έρχονται.

Καλή Χρονιά με υγεία αλλά και σύνεση.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Αλήθεια δεν γνωρίζει τίποτε από όλα αυτά ο κ. Γ. Γεωργαντάς; Κύριε Γεωργαντά συνηγορείτε σε αυτήν την αντισυμβατική και άκρως αντικομματική συμπεριφορά του Προεδρεύοντος και φίλου σας Μηνά Παπαδόπουλου, που αντικειται στην ηθική, αξιακή και πολιτική πρακτική της Νέας Δημοκρατίας;

Συμφωνείται να λειτουργεί με όρους παλαιοπολιτικούς, χωρίς να σέβεται τα ανώτερα όργανα του κόμματος;

Ή παίρνετε θέση, ή υπερασπίζεστε την παλαιοκομματική κ.λ.π. συμπεριφορά του ευνοούμενού σας.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1973

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply