Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΔΗΜ. ΣΚΑΝΤΖΟΥΡΗΣ ΠΡΟΣ ΜΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ: ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Δεν είναι δυνατόν κ. Πρόεδρε της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς, που  από την μία στέλνετε συλλυπητήρια για έναν άνθρωπο που έχασε την ζωή του επάνω στον καθήκον και από την άλλη την εκλάβατε σαν ευκαιρία να κάνετε μικροπολιτική, υπονοώντας πως για τον θάνατό της και για τους προηγούμενους θανάτους φταίνε οι πολίτες. Εάν δεν είστε καλά πηγαίνετε σε κανένα γιατρό. Δεν μπορεί να πεθαίνουν άνθρωποι από τον κορωνοϊό και εσείς να λέτε πως φταίνε εκείνοι που δεν φοράνε μάσκες και οι αρνητές της ύπαρξης του ιού.

Είναι ντροπή να ισχυρίζεστε κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ευσταθεί αφού οπουδήποτε και να κοιτάξετε, το 99% φορούν την μάσκα , ακόμη και μέσα στα αυτοκίνητά τους ,περισσότερο από σεβασμό προς τους συνανθρώπους του και λιγότερο από φόβο για την υγεία τους.

Είναι ντροπή που νομίσατε πως βρήκατε  την κατάλληλη ευκαιρία, να ψέξετε τους πολίτες και δεν ντρέπεστε, ως υπεύθυνος ενός πολιτικού κόμματος, να μην αναλαμβάνεται την ευθύνη  την οποία έχετε τόσο η Κυβέρνηση, όσο ο Υφυπουργός, ο Διοικητής και εσείς!

Είναι ασέβεια να χρησιμοποιείται τον θάνατο ενός ανθρώπου για να κάνετε μικροπολιτική

 

ΣΚΑΝΤΖΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Πρώην ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΤΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply