Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ "ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν ΚΙΛΚΙΣ "ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ"

ΔΙΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2020-21

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Προσαρμόζοντας τις δράσεις μας στη νέα πραγματικότητα της εξ αποστάσεως αλληλεπίδρασης, εκκινούμε έναν κύκλο διαδικτυακών εισηγήσεων και σεμιναρίων για την περίοδο 2020-21 με θέμα "ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ Ιστορία-Παράδοση-Πολιτισμός".

 

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα σημείο συνάντησης, ωφέλιμης αλληλεπίδρασης και ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών, προσβάσιμο σε όλους όσοι επιθυμούμε και νιώθουμε το χρέος να κρατήσουμε ζωντανή την φλόγα της ιστορίας και της λαογραφίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

 

Η παρακολούθηση των εισηγήσεων θα είναι ελεύθερη για όποιον/-α ενδιαφερόμενο/-η μέσω της πλατφόρμας zoom, καθώς και με live μετάδοση στον λογαριασμό μας στο Facebook: Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες".

 

Το πρόγραμμα των εισηγήσεων και τα ονόματα των προσκεκλημένων εισηγητών θα αναρτώνται στην σελίδα μας στο fb: https://www.facebook.com/ArgonautesKilkis και στην ιστοσελίδα μας: https://argokilkis.blogspot.com/, όπου θα γνωστοποιούνται οι λεπτομέρειες των εκδηλώσεων.

 

Ελπίζουμε η πρωτοβουλία αυτή να αγκαλιαστεί από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας και να σταθεί αντάξια των προσδοκιών μας ως συνέχιση των δράσεων και της πολυετούς προσφοράς του συλλόγου μας.

 

Για το ΔΣ

 

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Δαμιανίδης

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Αργύρης Κετσετσής


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply