Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ: "ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΘΥΟΘΝ 8 ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


«Στην τελική ευθεία η δημιουργία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο  Κιλκίς»

Συνάντηση με την υπεύθυνη για τη δημιουργία Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στην Ελλάδα, κ. Αναστασία Κοτανίδου, Καθηγήτρια Εντατικής Θεραπείας και Διευθύντρια της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός στην Αθήνα, είχε ο βουλευτής του νομού μας κ. Γιώργος Φραγγίδης.

Μετά από εκτενή αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στο νομό Κιλκίς και τις ανάγκες που υπάρχουν σε υγειονομικό επίπεδο, η συζήτηση επικεντρώθηκε στις ελλείψεις του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς που έγιναν ιδιαίτερα αισθητές στην περίοδο της πανδημίας, με κορυφαία την έλλειψη ΜΕΘ.

Σε επί τόπου επικοινωνία της κ. Κοτανίδου με το γραφείο του Υφυπουργού Υγείας, συμφωνήθηκε να συμπεριληφθούν στην επικείμενη γενική προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας για την κάλυψη κενών θέσεων στα νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. της χώρας και οχτώ (8) θέσεις Εντατικολόγων για τη στελέχωση και λειτουργία της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Γίνεται αντιληπτό, πως μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τον απαραίτητο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, η δημιουργία και λειτουργία ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς μπαίνει στην τελική ευθεία.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply