Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΤΟ ΑΠΑΤΗΛΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Η Εργαλειοποίηση της προβοκάτσιας, αποτελει το σύγχρονο παραισθησιογόνο των μαζών.

Το απατηλό αφήγημα του αστικού μύθου του Πολυτεχνείου

Άρθρο του Χαρ. Κατσιβαρδά

δικηγορος παρ' Αρείω Πάγω.

          

 

Η 17η Νοεμβρίου, η οποία με παραπέμπει και εις την εγκληματική οργάνωση με τον ομώνυμο τίτλο, «17 Νοέμβρη» _απλώς εις την προοδευτική δημοτική_, η οποία αφαιρούσε ανθρώπινες ζωές δίκην ιδεολογίας ληστεύοντας τράπεζες, εξ ονόματος, μίας αόριστης πλην διαρκούς, κατ’  αυτήν, επαναστάσεως άνευ αιτίας, η οποία εξαρθρώθηκε λυσιτελώς, εν έτει 2002, προς την ενάρξεως των Ολυμπιακών εν Ελλάδι το έτος 2004.

Το αφήγημα του «Πολυτεχνείου» συνιστά έναν περίτεχνο αστικό μύθο, ο οποίος ασφαλώς εξυπηρετεί αλλότριες πολιτικο-κοινωνικές σκοπιμότητες, αφιστάμενες του εθνικού συμφέροντος, εξ αυτού του λόγου, συντηρείται, εκ του μη όντως διαχρονικώς από τον εσμό της ανύπαρκτης ιδεολογία της αριστεράς, καθότι η τελευταία αποτελεί πλέον ένα παρωχημένο συνονθύλευμα πολιτικών καιροσκόπων, οι οποίοι δια του μισθοφορικού στρατού και των ολοκληρωτικών πρακτικών επιβιώνουν εις το ανύπαρκτο Ελλαδικό Κράτος, ελλείψει ιδεολογικού αντιβάρου.

Η ψοφοδεής Δεξιά καθίσταται επί ήμισυ αιώνος ιδεολογικώς ασπόνδυλη, εγκαλούμενη να απολογηθεί δια ένα παρελθόν το οποίον, συνιστά προπαγάνδα της εγκληματικής ηττημένης και αισχρώς προδοτικής αριστεράς, η οποία ουδέποτε έχει μεταμεληθεί ειλικρινώς δια τα ανοσιουργήματα κατά του έθνους και της Πατρίδας, με αποτέλεσμα εισέτι και σήμερον, να αξιώνει δήθεν σεβασμό, το προδήλως ανθελληνικό κόμμα, ήτοι του Παιδομαζώματος, των συμμοριτών και των κονσερβοκουτιών.

Οι κατ’ επάγγελμα επαναστάτες άνευ αιτίας, οι πολικοί αμοραλιστές της φενακισμένης αριστεράς αλλά και των λοιπών ανθελληνικών πρακτορικών συνιστωσών της, οι οποίοι αποδεδειγμένα δια της δράσης τους αποδεικνύουν ανενδοιάστως, ότι είναι  υποζύγια, έμμισθα φερέφωνα της Νέας Τάξης πραγμάτων όπου απεργάζονται την προλείανση της ταχείας επελάσεως της Παγκοσμιοποιήσεως.

Η εργαλειοποίηση της προβοκάτσιας του Πολυτεχνείου, αποτελεί το σύγχρονο παραισθησιογόνο των μαζών, το όπιο, των πολιτικών απατεώνων, δια του οποίου επιχειρούν να «φυγαδεύσουν» ιδεολογικά την πνευματικά ευνουχισμένη ανεκπαίδευτη μάζα, εξωθώντας την εσκεμμένα και κατ’ εξακολούθηση, προς τον άκρατο φανατισμό και την ωμή βία.

Οι έμμισθοι κοινοβουλευτικοί πράκτορες των εξω-εθνικών μηχανισμών, ταυτίζουν το Πολυτεχνείο, με τις συντεταγμένες ομάδας βίας, με τα προσφιλή εις όλους μας γκρουπούσκουλα τα οποία λυμαίνονται τα δημόσια πανεπιστήμια, απολαμβάνοντας εις το διηνεκές ασυλία εκ μέρους της πολιτείας καθότι οι εγκληματικές τους πράξεις τίθενται εις το απυρόβλητο.

Το Πολυτεχνείο διαχρονικά, ιδίως εκ της Μεταπολιτεύσεως και εντεύθεν, συνιστά το σύγχρονο εκτροφείο των ταγμάτων εφόδου της αριστεράς, ήτοι, τις Σταλινογενείς ερπύστριες και την εμπροσθοφυλακή υπόσκαψης της σύγχρονης Δημοκρατίας καθώς και την άρδην διασάλευση της δημοσίας τάξεως και ειρήνης.

Η μήτρα της προβοκάτσιας άρχεται εκ του Πολυτεχνείου και εξικνείται σήμερον, προς τέρψη των διανοητικώς λοβοτομημένων μαζών, ως προς τα δήθεν αυθόρμητα κινήματα των αγανακτισμένων και ούτω καθ’ εξής.

Η υποδαύλιση των γεγονότων του Πολυτεχνείου, δεν έγιναν από την επίσημο αριστερά, ουδείς γνωρίζει ποιος αρχικώς ήτο ο ιθύνων νους και το προπαρασκεύασε, ορισμένοι λέγουν περί μυστικών υπηρεσιών δια την ανατροπή του Παπαδοπούλου, καθότι ήδη είχαν προκηρυχθεί εκλογές δια τον Φεβρουάριο του 1974, εν άλλοις λόγοις ο ηθικός αυτουργός (..) του Πολυτεχνείου, δια των εν διατεταγμένη υπηρεσία πυρήνων του, επέτυχε τελεσφόρως, την ανατροπή του ατίθασου Παπαδόπουλου και την επίσπευση μίας πιο σκληράς δικτατορίας ήτοι αυτή του Ιωαννίδη, με την δρομολόγηση των τραγικών τεκταινομένων  της Εθνικής Τραγωδίας της Κύπρου.

Ως εκ τούτου λοιπόν, το υψιπετές αυτό γεγονός, δεν αποκατάστησε την Δημοκρατία εις την Πατρίδα μας, ιστορικό- πολιτικά, εντούτοις όμως κατά την περίοδο εκείνη, απετέλεσε πόλο έλξεως παντός αυθόρμητου πολίτου, υπέρ της Δημοκρατίας, της εθνικής ανεξαρτησίας και της κοινωνικής ευημερίας των Ελλήνων πολιτών, δίχως κομματικές ταυτότητες και διχοστασίες.

Ήδη το Κ.Κ.Ε, κατά την ταραχώδη τότε εύθραυστη ψυχροπολεμική περίοδο, αρχικώς είχε διακοινώσει ότι η διοργάνωση του Πολυτεχνείο ήτο Προβοκάτσια της Αμερικής, ύστερα όμως το ιδιοποιήθηκε, ως ιδεολογική θεραπαινίς, διεκδικώντας εισέτι και σήμερον την αποκλειστική προνομία, επιδαψιλεύοντας σε πολιτικό αμοραλισμό και υποκρισία, παραχαράσσοντας εξαμβλωματικώς την Ιστορία και κιβδηλοποιώντας ιταμώς την πραγματική εξέλιξη των πολιτικών γεγονότων.

Η συσκότιση της αλήθειας και η φαιά προπαγάνδα αποτέλεσαν το εκρηκτικό μείγμα της αριστεράς η οποία οικειοποιήθηκε ξεδιάντροπα εκ των υστέρων το συμβολικό χαρακτήρα του Πολυτεχνείου, σφετερίστηκε την γνήσια και άδολη λαϊκή κυριαρχία, ιδεολογικοποιώντας την τότε εξέγερση του 1973, με συνεργούς το Πασόκ και τα λοιπά αριστερά μορφώματα.

Σήμερον ο ερυθρός ολοκληρωτισμός, ο Σταλινισμός, ο ανθελληνισμός και η ρεμβανσισμός της αριστεράς παρά τα εγκλήματα τα οποία έχουν επονειδίστως διαπράξει, τολμούν να προκαλούν αψηφώντας του νόμους του Συντεταγμένου Κράτους, επιβεβαιώνοντας ούτως και καταφάσκοντας, την δικτατορική τους υποδομή.

Το ιδεολογικώς ανερμάτιστο Κ.Κ Ε εν αγαστή συμπνοία με το Προδοτικό Σύριζα και το Μέρα 25, καταφρόνησαν την απαγόρευση της κυβερνήσεως, εξαιτίας και συνεπεία της πανδημίας και της εξάρσεως, δοθέντος ότι άπαντες ημείς, εκόντες άκοντες, καίτοι έχουμε πληγεί υπέρμετρα ανεπανόρθωτα και δυσχερώς αναστρέψιμα ως επαγγελματίες, τηρούμε απαρεγκλίτως τα μέτρα εγκλεισμού, επί ποινή δυσβάστακτων διοικητικών προστίμων, όμως η κατάπτυστη αριστερά με περρισή αλαζονεία και φασίζουσα νοοτροπία, πραγματοποίησε πορεία, καταστρατηγώντας την νομιμότητα και ουδόλως ενδιαφερόμενο δια το υπόλοιπο της κοινωνίας.

Οι ρίζες του ερυθρού ολοκληρωτισμού είναι βαθιές, πλην όμως ουδείς αντιδρά, η μονομερής ευαισθησία της αριστεράς περί « τιμήσεως» του εργαλείου της ποδηγετήσεως και της ασκήσεως πλύσεως εγκεφάλου της υδαρούς και αδαούς μάζας, ήτοι του Πολυτεχνείου έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την εκκωφαντική σιωπή την οποία επέδειξε η αριστερά, δια την καθολική απαγόρευση τιμήσεως της μνήμης των αγωνισαμένων ηρώων μας το 1940 προς προάσπιση των εθνικών ιδεωδών και των Οσίων της Πατρίδας, δια το σφράγισμα των Εκκλησιών, δια την κατασυκοφάντηση της Θείας Κοινωνίας.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά δια την ανοχή της κυβερνήσεως προς την έσχατη και κατάφωρη, πιο εξόφθαλμη δεν γίνεται, πάγια προδοσία της αριστεράς, κατά της Ορθοδοξίας και του έθνους.

Ο εμπαιγμός πλέον έχει υπερβεί τα εσκαμμένα, πλήρης πτωχοποίηση εις την κοινωνία, συλλήψεις και πρόστιμα εις τους πολίτες, όμως η αριστερά έχει προνομιακή μεταχείριση από το Κράτος, Πρωτομαγιά 2020, 7-10-2020 έξω από το Εφετείο κατά την διάρκεια της Χρυσής Αυγής, ο εορτασμός του Πολυτεχνείου.

Η φαιδροποίηση της Κυβερνήσεως, είναι ψηλαφητή τοις πάσι, διότι αποδεικνύει περίτρανα ότι ο ιός, πλήττει μόνον τους Πατριώτες καθότι ως προς την αριστερά υπάρχει πλήρης ανοσία, το αυτό συμβαίνει και ως προς τους Χριστιανούς Ορθοδόξους, όπως πλειστάκις έχουμε καταδείξει, δια την μεροληπτική και δυσμενή μεταχείριση των Χριστιανών, καθότι εγκαινιάστηκε εν μέσω Πανδημίας το Ισλαμικό Τέμενος εις το Βοτανικό.

Η Ελλάς πνέει τα λοίσθια, ημείς ανυπερθέτως βαίνουμε εις κινούμενη άμμο, οι υπερεθνικοί μηχανισμοί δια της εμπροσθοφυλακής και του μισθοφορικού στρατού προελαύνουν εις την πατρίδα μας και ημείς καθεύδουμε τον νήδυμον ύπνο, με απονεκρωμένα αντανακλαστικά, καθηλωμένα εις τα βέβηλα, κίβδηλα, σκύβαλα και ρυπογόνα τηλεοπτικά παίγνια της σεσηπυίας τηλεοπτικής ύλης.

Η αλλοτρίωσις πλέον καθίσταται μη αναστρέψιμος, ο εξανδραποδισμός και η υποδούλωση μας είναι δεδομένη και βαθαίνει, πέραν των ασκήσεων υποταγής, δια της επιβολής της πανδημίας, η οποία πλήττει μόνον τους έντιμους και ανιδιοτελείς Έλληνες διότι η  διαπλεκόμενη αριστερά, ως γνήσια φασιστική δύναμη, έχει ανοσία ακόμη και εις τον « φονικό ιό»

Εις όλα δύο μέτρα και δύο σταθμά, εισέτι και η ένωση εισαγγελέων δήθεν αφυπνίσθηκε δια το « Πολυτεχνείο» επιδιδόμενη σε βαρύγδουπες και στομφώδεις δηλώσεις περί του αντισυνταγματικού μέτρου απαγορεύσεως των συναθροίσεων, διυλίζοντας τον κώνωπα και καταπίνοντας την κάμηλο.

Διαφθορά, εκμαυλισμός, εκφαυλισμός, εξαχρείωση, εξαθλίωση, πτωχοποίηση, συλλογική κατάθλιψη, η Ελλάς ευρίσκεται αυτή την στιγμή εις την κυριολεξία σε πολύ-οργανική ανεπάρκεια, ακροβατεί εις την κόψη του επισφαλούς, αναμένοντας τυχόν ένα εξ ουρανού Θαύμα.

Η μόνη ελπίς το Έλεος του φιλεύσπλαχνου Θεού!!!

Ελλήνων Ανάνηψις, αυθωρεί και παραχρήμα!!!!

 

Χαράλαμπος β Κατσιβαρδάς

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

6944-938836

www.dimitriadou.katsivardas.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply