Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » » ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ. (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Δείτε το βίντεο πατώντας στο παρακάτω ling:

https://www.youtube.com/watch?v=hmDBLO9mT1o&feature=youtu.be&ab_channel=TheofilosKyriakidis


η ΕΔΩ.




Η πανδημία χτύπησε και το Νοσοκομείο Κιλκίς, με αποτέλεσμα να κλείσουν μερικώς ή ολικά κάποιες κλινικές προκειμένου να μπορέσει το Νοσοκομείο να ανταπεξέλθει στις επείγουσες ανάγκες του κορωνοϊού. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δημιουργήθηκα 60 περίπου κλίνες για να υποδεχθούν τους κορωνοϊοπαθείς και πιθανόν αύριο ή μεθαύριο να αυξηθούν, κλείνοντας κάποιες άλλες κλινικές.

Όλοι πλέον γνωρίζουν πως η ορθοπεδική κλινική δέχεται μόνο κατεπείγοντα περιστατικά π.χ. κατάγματα, η ΩΡΛ ανέστειλε ουσιαστικά την λειτουργία της κ.λ.π.

Εν μέσω λοιπόν πανδημίας στα Δημόσια Νοσοκομεία, οι υγειονομικοί και όλοι οι εργαζόμενοι, αψηφώντας τις συνέπειες που υφίστανται από τις ελλείψεις προσωπικού, υποδομών και υγειονομικού υλικού, καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια με στόχο να ανταποκριθούν στις επείγουσες ανάγκες λόγω του covid – 19.

Δυστυχώς οι εργαζόμενοι δίνουν έναν αγώνα άνισο αφού υποσχέθηκαν  μόνιμες προσλήψεις καθώς και έκτακτων υγειονομικών και μέχρι στιγμής δεν έγινε τίποτε.

Δεν μας έφθαναν όλα αυτά αλλά η δημιουργία κλινικώς χωρίς νέο έμπειρο προσωπικό, χωρίς κανένα κανόνα ασφάλειας για τους εργαζόμενους, χρησιμοποιούν το ίδιο ασανσέρ, τους ίδιους κοινόχρηστους χώρους, ενώ θα έπρεπε να δοθεί ιδιαίτεροι μέριμνα σε αυτούς που μπαινοβγαίνουν από τους θαλάμους με ασθενείς από κορονοϊό.  

Κύριε Ανδρίτσο

Αναδιαρθρώσατε, τρόπος του λέγειν, τις υπηρεσίες υγείας.

Μπορείτε να μας πείτε με ποια κριτήρια κάνατε τις αλλαγές;

Μπορείτε να μου πείτε γιατί υποβιβάσατε κάποιους που ποτέ δεν έδωσαν δικαίωμα ακόμη και παρατήρησης, στην δουλειά τους;

Μπορείτε να απαντήσετε στους εργαζόμενους ποιο ήταν το παραπάνω προσόν που αναβαθμίσατε κάποιους/ες; Διότι στην πιάτσα ακούμε ότι οι αλλαγές δεν έγιναν με πρωτοβουλίες δικές σας, αλλά κάποιων πολιτικών/ πολιτικάντηδων που δεν εκπροσωπούν την Νέα Δημοκρατία στο Νομό Κιλκίς!

Μπορείτε να μας πείτε πόσα χρόνια έχουν να γίνουν υπηρεσιακά συμβούλια, ΠΟΥ εδώ και πολλά χρόνια γίνονται οι αναβαθμίσεις  με αναθέσεις έργου;

Μπορείτε να μας πείτε πως γίνεται προϊσταμένη επί 7 χρόνια να υποβιβάζεται δύο βαθμούς;

Μπορείτε να μας πείτε με ποιο αιτιολογικό υποβιβάσατε δύο θέσεις την πρώην διευθύνουσα κ. Μηλαράκη;

Μπορείτε να μας πείτε πως θα διοικείτε στο μέλλον το Νοσοκομείο Κιλκίς δείχνοντας τέτοια απαξίωση στο προσωπικό, τέτοια ασέβεια και αναξιοκρατία; Ποιος θα σας σεβαστεί; Εκτός εάν νομίζετε πως πρέπει να σας φοβούνται και να σκύβουν το κεφάλι σε κάθε παράτυπη απόφασή σας.

Γνωρίζετε, πιστεύουμε, ότι με τις αλλαγές που κάνατε μειώνουν τις προσωπικότητες των εργαζομένων, με αποτέλεσμα την απορύθμιση και αντιπαραγωγικότητα.

Πριν από πέντε περίπου χρόνια είχαμε μία παρόμοια αναξιοκρατική συμπεριφορά στην πρώην Διευθύνουσα του Νοσοκομείου Κιλκίς. Την κ. Χαματίδου Αναστασία, που όπως όλοι γνωρίζουν τόσο στα τυπικά όσο και στα επαγγελματικά προσόντα ήταν με διαφορά πρώτη. Παρ΄όλα αυτά ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και την υποβίβασε πρώτα με μία θέση και κατόπιν ακόμη μία δεύτερη.  Οι Νεοδημοκράτες τότε και πολύ γνωστοί, είπαν πως μόλις αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας, θα επανορθώσουν την αδικία που υπέστη.

Όντως η Ν.Δ. επέστρεψε αλλά από ότι ακούσαμε «δεν ήταν στα πλάνα του κ. Γεωργαντά». Είπα ακούσαμε και περιμένουμε τόσο από εσάς όσο και από τον κ. Γεωργαντά να μας απαντήσει εάν αληθεύει αυτή η φήμη. Και δεύτερο εάν αληθεύει, τι δουλειά είχε με τις αξιολογήσεις στο Νοσοκομείο; Εσείς δεν ήσασταν ικανός να τις κάνετε μόνος σας; Εάν ΝΑΙ τότε πείτε μας ποιος διοικεί το Νοσοκομείο, εσείς ή κάποιος άλλος;

Τα προβλήματα που ανέφερα είναι ενδεικτικά. Δυστυχώς η πραγματικότητα σας εκθέτει σαν άνθρωπο και προπάντων σαν διοικητή, αφού όπως λέγεται, πρέπει να πάρετε άδεια από τον κ. Γεωργαντά για να μας παραχωρήσετε συνέντευξη για θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο και είναι ανάγκη να ενημερώνονται οι πολίτες

Και μη ξεχνάτε, εσείς επιλέγετε τον τρόπο που θα δίνεται δικαίωμα να σας σχολιάζουν δυσμενώς ή ευμενώς.

 

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply