Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΜΗΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΙ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Είναι δύσκολο να πείσεις, ένα παλαιό στέλεχος οποιουδήποτε κόμματος, ότι η πολιτική την οποίαν εφάρμοζε προ δεκαετίες που δεν υπήρχε η ενημέρωση, δεν μπορεί να κάνει την ίδια πολιτική και σήμερα.  Η εποχή της δοσοληψίας, του παραγοντισμού, της παράγκας και της λαμογιάς πέρασαν και χάθηκαν ανεπιστρεπτή.   

Πώς να πείσεις κάποιον ότι σήμερα η Νέα Δημοκρατία θέλει νέο αίμα, νέους ανθρώπους, νέα μυαλά που να έχουν ζυμωθεί μέσα στην βιοπάλη και να μην είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα.

Όντως είναι δύσκολο να πείσεις και κάποιους «ωφελημένους» ότι πρέπει να υπάρχει αξιοκρατία και να μη γίνεται αυτό που έγινε στο Νοσοκομείο Κιλκίς, με τις αλλαγές που έκαναν τις Νεοδημοκράτησες να λένε, πως δεν θα ψηφίσουμε τέτοιο κόμμα που μας προσβάλλει την αξιοπρέπεια, τον επαγγελματισμό μας και παράλληλα να εκθέτουν τον Διοικητή του Νοσοκομείου!

Δείτε καλύτερα το βίντεο.



ή πατήστε εδώ για να το δείτε στο You Tube

https://www.youtube.com/watch?v=G84RWs35CJg&feature=youtu.be&ab_channel=TheofilosKyriakidis


ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply