Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Σήμερα θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για την καθυστέρηση των αναρτήσεων και ενημερώσεων, μια και από την Δευτέρα το απόγευμα και μέχρι αυτήν την στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες, δεν έχω internet και φυσικά  ο πάροχός μου δεν μπόρεσε επί τρεις ημέρες να βρει την αιτία!

Σας ενημερώνω επίσης οι αλητήριοι που πιθανολογούνται δύο ζευγάρια πολιτικών, που κρύβονται ακόμη στης γυναίκας τους το βρακί, με έστειλαν στον Εισαγγελέα, για ευθύνες των Πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θεωρώντας με εκπρόσωπο και υπεύθυνο όλων των παραπάνω!

Το δεύτερο θέμα στο οποίο αναφέρομαι στο ολιγόλεπτο βίντεο, είναι η αδιαφορία της Νέας Δημοκρατίας στις διώξεις που υφίστανται στελέχη της από πολιτικά πρόσωπα που γνωρίζει πολύ καλά το κόμμα!

Δείτε το βίντεο πατώντας στο παρακάτω ling:


https://www.youtube.com/watch?v=1ALILdZcUGM&feature=youtu.be&ab_channel=TheofilosKyriakidis 



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply