Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » » ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ. (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Πολλές φορές οι άνθρωποι βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα όταν δεν γνωρίζουμε καλά ένα θέμα. Είναι όπως σε ένα πρόβλημα εάν δεν έχεις όλα τα δεδομένα, είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα είναι λάθος.

Έτσι και στ προηγούμενο βίντεο βγήκαν λανθασμένα συμπεράσματα διότι δεν ξέρουν γιατί έφθασε αυτή η αποκαλυπτική ανάλυση που βάλαμε στο βίντεο.

Κατ’ αρχήν είπαμε πως τον τίτλος τον δανειστήκαμε από ένα σχόλιο αναγνώστρια – τηλεθεάτριας, που είπε αυτά τα κάνει κοιμώμενος!

Σήμερα δικαιολογώντας όλους λόγω αγνοίας των λόγων δια των οποίων γίνεται αυτή η αυστηρή κριτική και σε αυτούς που διερωτώνται «γιατί τόση επιμονή κατά του κ. Γεωργαντά» έχουμε να απαντήσουμε πως  όσο ο κ. Γεωργαντάς και λοιποί άλλοι θα ασχολούνται με το πρόσωπό μου και την kilkiswebtv πρέπει να ξέρουν πως δεν θα μείνει αναπάντητο και προπάντων με το ίδιο πολιτικό αποτέλεσμα!

Τώρα που θα ακούσετε τις ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον κ. Γεωργαντά, στην πρόσκληση για να απαντήσει διά ζώσεις από αυτό εδώ το μπλοκ (;) , τους λόγους για τους οποίους δεν εμπνέει της ίδια εμπιστοσύνης στο Δήμο Παιονίας, όπως πριν από τις εκλογές, την αδιαφορία με τις ΔΗΜΤΟ Κιλκίς και Παιονίας και για την πολιτική που εκθέτει την Νέα Δημοκρατία, τότε θα καταλάβετε γιατί λέω όσα ακούσατε και θα ακούσετε σήμερα στο βίντεο.

Πατήστε σε αυτό το ling για να δείτε το βίντεο.https://www.youtube.com/watch?v=Ew8YXaqOfI4&feature=youtu.be&ab_channel=TheofilosKyriakidis




https://www.youtube.com/watch?v=Ew8YXaqOfI4&feature=youtu.be&ab_channel=TheofilosKyriakidis 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply