Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




https://www.youtube.com/watch?v=pU-oTK_dZ0g&feature=youtu.be 


Πατήστε εδώ γιά να δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=pU-oTK_dZ0g&feature=youtu.be

Δυστυχώς για τους Κιλκισιώτες, ο κ. Γεωργαντάς σήμερα ανακάλυψε πως το Κιλκίς απέχει 45 χιλιόμετρα από την Γουμένισσα και χωρίς να έχει κανένα περιστατικό κορονοϊού μας επέβαλλαν την καραντίνα! Τώρα, μετά από πιέσεις του συλλόγου Μικροπωλητών και βλέποντας ότι από παντού εκφράζονται παράπονα για την συμπεριφορά του προς τους πολίτες, αναγκάστηκε να ενδώσει στις απαιτήσεις των μικροπωλητών, διότι η απογοήτευση από την συμπεριφορά του έφθασε στο τέρμα!

Μέχρι τώρα δεν έμαθε πως το 30% περίπου των μικροπωλητών, προέρχονται από την επαρχία Γιαννιτσών , δηλαδή από την γεννέτηρα του κορωνοϊού και θα γίνουν δεκτοί στην λαϊκή του Κιλκίς!

Μέχρι σήμερα, δυστυχώς για Π.Ε. Κιλκίς, ο κ. υφυπουργός δεν ασχολήθηκε με τις ελλείψεις σχολικής στέγης στο Κιλκίς! Είτε γιατί ασχολείται μόνο με τις επιδοτήσεις των καρπουζιών και αγγουριών είτε γιατί δεν το γνωρίζει, άρα μηδενικό ενδιαφέρον, είτε και το πιο πιθανόν, να μην είναι μέσα στις δυνατότητές του να προσφέρει κάτι σημαντικό στο Κιλκίς.

Περισσότερα και πιο αναλυτικά θα τα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Πατήστε εδώ σε αυτό το  ling για να παρακολουθήσετε το βίντεο:



https://www.youtube.com/watch?v=pU-oTK_dZ0g&feature=youtu.be

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply