Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΨΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Τελευταία διαπιστώνουμε πως ο κ. Γεωργαντάς έχει αλλάξει τον ρόλο του και από Υφυπουργός της Κυβέρνησης έγινε  κάτι σαν υπεύθυνος ενημέρωσης των πολιτών του Κιλκίς για ενέργειες  της Κυβέρνησης!

Θα με ρωτήσετε γιατί το λέω αυτό και πως έβγαλα αυτό το συμπέρασμα;  Ευτυχώς, δεν είναι καθόλου δύσκολη η απάντηση, αφού βλέπουμε και διαβάζουμε πολύ συχνά  ειδήσεις από ενέργειες της Κυβέρνησης και φυσικά όχι δικές του, αλλά συνεπής στην ενημέρωσή σας!

Σας ενημέρωσε πως ήρθαν στο Κιλκίς εκπρόσωποι  Καθηγητές και επισκέφτηκαν τα ΤΕΙ, που σημαίνει πως ήθελαν να δουν τις εγκαταστάσεις, διότι το πρόβλημα νέων τμημάτων στο ΤΕΙ Κιλκίς έχει γίνει ανέκδοτο, αφού και αυτοί που ήρθαν «αναγνώρισαν το ίδιο πρόβλημα». Σπουδαία διαπίστωσε, αυτή ήταν υπόσχεση του Υφυπουργού και………….. ξανά από την αρχή οι υποσχέσεις.

Μας ενημέρωση πως με το ΦΕΚ τάδε της 5 Αυγούστου  20 υπεγράφη απόφαση για την ανέγερση του Δικαστικού μεγάρου Κιλκίς  όταν ανεγερθούν και τα Δικαστικά Μέγαρα Σερρών και Έδεσσας!  Ευτυχώς που παρακολουθεί το τι λένε οι άλλοι, γιατί ο ίδιος μας έλεγε πως άμεσα θα ξεκινήσει το έργο και πριν δύο μήνες περίπου ο προεδρεύων της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ Κιλκίς μας μίλησε για την «αποπεράτωση» του Δικαστικού Μεγάρου. Τώρα μάλιστα πληροφορήθηκε ότι θα κατασκευασθεί μέσω ΣΔΙΤ

Έστω και μόνον που ενημερώνεται ο Υφυπουργός κ. Γεώργιος Γεωργαντάς και μπαίνει στον κόπο να ενημερώσει και εσάς, είναι και αυτό μία πρόοδος ………….. του Υφυπουργού. Ελπίζουμε πως εάν γίνει Υπουργός να γίνει ακόμη θετικότερος για άμεση πληροφόρηση και όχι αντιγραφές!

 

Θ. Κυριακίδης

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply