Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στις 24 Ιουλίου ο σημερινός προεδρεύων της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος, είχε γράψει στο facebook για τις εμπειρίες που απέκτησε  μέσα στην Νέα Δημοκρατία (και όχι μέσα στην ΔΙΑΝΑ ΤΟΥ Κωστή Στεφανόπουλου, διότι τότε πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!).

Αυτές τις εμπειρίες του τις δημοσιοποίησε και εμείς τις σχολιάσαμε δημοσιογραφικά, αφού ήταν εναντίον του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, εναντίον των στελεχών της, εναντίον των «αμοιβομένων» στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ.  εναντίον των βολεμένων στην Νέα Δημοκρατία, εναντίον των καιροσκόπων, εναντίον των κακών ανθρώπων της Ν.Δ. εναντίον εκείνων που άλλαξαν κόμματα. (Ελπίζω να μη το λέει για τον εαυτό του και τον νέο πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Παιονίας που ο δεύτερος ήταν με την Πολιτική Άνοιξη και τον Αντώνη Σαμαρά!)

Τότε τα θεωρήσαμε βαριά και συκοφαντικά. Σήμερα όμως αναθεωρούμε  τις αντίθετες απόψεις που καταγράψαμε και λέμε πως σε πολλές περιπτώσεις ο Μηνάς Παπαδόπουλος είχε απόλυτο δίκαιο!  Ναι, απόλυτο δίκαιο! Και εξηγούμαστε: Όταν ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας όπως, ένας πρόεδρος της πρώην ΝΟΔΕ  και σημερινής ΔΕΕΠ της Ν.Δ. κατηγορεί ευθέως τους προϊσταμένους του ή αφήνει να εννοηθεί πως αναφέρεται στα παραπάνω από αυτόν στελέχη όπως π.χ. κ. Κονταδάκη ή κάποιον άλλον, με χαρακτηρισμούς «καιροσκόποι», «βολεμένους»,  «μισθοκυνηγούς», ανθρώπους «χωρίς αιδώ» κ.λ.π.  Βέβαια τον ενοχλούσε, όπως λέει, πάντοτε η κακία των ανθρώπων, αλλά ποτέ η κακία η δική του, όπως έμμεσα πλην σαφώς είπε ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Παιονίας κ. Δημήτρης Σκαντζούρης!

Μετά από όλα αυτά και τις επίσημες καταγγελίες του Γραμματέα της ΔΗΜΤΟ Παιονίας κ. Χρήστου Συνάνεφη, (καταγγελίες που τις έχουμε, αλλά για λόγους μη διατάραξης τα ήδη θολά νερά του κόμματος από τον προεδρεύοντα, δεν τους αναφέρουμε), είδαμε μία Νέα Δημοκρατία, ουσιαστικά να κρύβεται, σαν να συμφωνεί με τους χαρακτηρισμούς που τους προσάπτει ο προεδρεύων της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Κιλκίς!  Και εάν ήταν μόνον οι ανεπίτρεπτοι και υβριστικοί χαρακτηρισμοί, θα λέγαμε πως ναι κάποιοι αποδέχονται τα παραπάνω κοσμιτικά επίθετα και τα θεωρούν φιλοφρονήσεις και δεν προκύπτει καμία ενοχή για αυτά που είπε και έγραψε ο προεδρεύων, αφού ισχύουν!

Και αφού ισχύουν, γιατί δεν τον ρωτάει η Κεντρική Διοίκηση, αυτή που ζήτησε να απολογηθεί, για ήσσονος σημασίας κατηγορία,  τον κ. Δ. Σκαντζούρη και τον προεδρεύοντα δεν τον καλεί να μας πει ποιόν ή ποιους εννοεί;  Εδώ πλέον την ευθύνη δεν την έχει ο Μηνάς Παπαδόπουλος αλλά ο γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. ή κάποιος που πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, αφού τους κατηγορεί!

Όμως, ενός κακού μύρια έπονται, έτσι αυτούς που κυνηγάει το μπλόκ  Σαμαρογεωργαντικό είναι όλοι όσοι ήταν και είναι αταλάντευτα  Μητσοτακικοί!  Ναι, η Παιονία πλέον είναι στα κάγκελα, για την απρόσωπη, άυλη και απρόσωπη παρουσία της Νέας Δημοκρατίας στο Πολύκαστρο, όπου είναι και η έδρα της ΔΗΜΤΟ Παιονίας.

Απευθυνόμαστε πλέον στον κύριο Μητσοτάκη και του λέμε πως το γραφείο της ΔΗΜΤΟ Παιονίας στήθηκε με προσωπικά έξοδα και προσωπική δουλειά δύο ανθρώπων που πριν γίνεται πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία, μέσα στο Πολύκαστρο σας υποσχέθηκαν πως θα είναι στο πλευρό σας μέχρι την τελική νίκη. Και δεν εννοούσαν μόνον την εκλογή σας στις εσωκομματικές εκλογές αλλά σε όλες τις προσπάθειες που κάνετε!  Δυστυχώς κύριε Μητσοτάκη, ή δεν ελέγχετε  τους υφισταμένους σας ή δεν σας ενημερώνουν και στους φιλομητσοτακικούς  της Παιονίας τους κυνηγούν οι φιλογεωργαντικοσαμαρικοί.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply