Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ίσως ο τίτλος να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις αναφορές που κάνουμε στο βίντεο παρακάτω, αλλά σας ενημερώνουμε πως ο εμπαιγμός των Νεοδημοκρατών του Νομού Κιλκίς και ιδιαίτερα του Δήμου Παιονίας ξεπερνά  τα όρια σε κάθε καλόπιστο νεοδημοκράτη!

Αφού τους εξευτέλισε ουσιαστικά ο προεδρεύων με τα γραφόμενά του την 24η Ιουλίου, το αποτέλεσμα ήταν να τον αναβαθμίσουν και να μας τον επιβάλλουν ως ανώτερο και από τα υψηλόβαθμα στελέχη των Κεντρικών Γραφείων της Νέας Δημοκρατίας! Επειδή τέτοια συμπεριφορά των στελεχών της Ν.Δ. προσβάλλει τους Νεοδημοκράτες, τους καλούμε να «γυρίσουν» στην Ν.Δ. ή να ενημερώσουν τον πρόεδρό της κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και εάν ανέχεται και αυτός τέτοιες συμπεριφορές, τότε να συμπεράνουμε ότι κάτι δεν πάει καλά στην Νέα Δημοκρατία.

Προς το παρόν διαπιστώνουμε πως η πολιτική δύναμη του Μηνά Παπαδόπουλου είναι τέτοια που μπορεί να σας ταπεινώνει όποτε και όπως θέλει! Εμείς όμως δεν εγκρίνουμε τέτοιες συμπεριφορές.











About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply