Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

 

Ειδικά φύλλα πορείας στέλνονται κατά εκατοντάδες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, με πολλούς Βολιώτες να σπεύδουν στα αστυνομικά τμήματα για να τα παραλάβουν, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Θεσσαλία.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Θεσσαλία», η οποία παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα το θέμα, εκατοντάδες ειδικά φύλλα πορείας (ΕΦΠ) απεστάλησαν τις τελευταίες ημέρες σε έφεδρους αξιωματικούς, κυρίως, αλλά και σε οπλίτες συγκεκριμένων ειδικοτήτων από τη Μονάδα Επιστράτευσης της περιοχής, προκειμένου, σε περίπτωση που, ω μοι γένοιτο, συμβεί κάτι με τη γειτονική Τουρκία, να είναι σε ετοιμότητα και να παρουσιαστούν σε συγκεκριμένες στρατιωτικές μονάδες.

Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, απεστάλησαν περισσότερα από 400 ΕΦΠ στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, προκειμένου να διανεμηθούν στους υπόχρεους να τα παραλάβουν και να γνωρίζουν σε ποια στρατιωτική μονάδα θα παρουσιαστούν, εφόσον συμβεί πολεμική σύρραξη.

Κλάσεις επιστράτευσης



Όπως έγινε γνωστό, ΕΦΠ μπορεί να ταχυδρομηθούν και να διανεμηθούν από την Αστυνομία και από άλλες μονάδες επιστράτευσης ανά τη χώρα σε Βολιώτες έφεδρους. Εφόσον υπάρξει πολεμική εμπλοκή, αποστέλλεται Φύλλο Πορείας (ΦΑΠ) για να παρουσιαστούν οι έφεδροι σε συγκεκριμένη μονάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κλάσεις επιστράτευσης είναι η Α’, με ηλικίες μέχρι τα 40 έτη, η Β’ με ηλικίες από 41 μέχρι 45 έτη και η Γ’ από 45 έτη και άνω.

Τα χρώματα των ΕΦΠ είναι πράσινο, που αφορά παρουσίαση σε συγκεκριμένη μονάδα, κίτρινο για προσωρινές αποστολές δύο-τριών ημερών και λευκό για διάθεση σε μονάδα επιστράτευσης. Πάντως η διανομή των ΕΦΠ από την Αστυνομία, δικαιολογημένα προκαλεί ανησυχίες στους έφεδρους που τα παραλαμβάνουν.









https://www.makeleio.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply