Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΜΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ! (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση





 Δείτε το βίντεο σε αυτήν την διεύθυνση 

https://www.youtube.com/watch?v=JfzSC_JGlKU&feature=youtu.be

Πριν από 8 ημέρες σε βίντεο που αναρτήσαμε, με σχόλια τόσο για τον κ. Μηνά Παπαδόπουλο, όσο και για τον Υφυπουργό κ. Γ. Γεωργαντά, αναφέραμε τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει ο κ. Μηνάς να «κατέβει» από το τραίνο της Νέας Δημοκρατίας, με όποιον τρόπο θέλει και σε όποιον σταθμό, ειδάλλως θα τον πετάξουν έξω από το τραίνο σε καμιά γέφυρα!

Όντας παλιός και έμπειρος στις λαμογιές και στις παράγκες, όπως είπε ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Παιονίας κ. Δ. Σκαντζούρης, και  αντιλαμβανόμενος ότι τον πήραν πλέον χαμπάρι στα Κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας, ανάρτησε μία δήλωση, ουσιαστικά αποχαιρετιστήρια, ευχαριστώντας εκείνους που στις 24 Ιουλίου τους κατακεραύνωνε με τα χειρότερα κοσμητικά επίθετα όπως «καιροσκόπους, βολεμένους, ότι το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το μίσθωμα, ότι άλλαζαν τις πολιτικές τους θέσεις σαν τα πουκάμισα, χωρίς ντροπή κ.λ.π.»

Χθές Παρασκευή 28/8/20,  έναν εκ των οποίων αναφέραμε ότι τον κατηγορεί, χωρίς ποτέ να το διαψεύσει, σήμερα τον χαρακτηρίζει φίλο του, απίστευτα εξαιρετικό ΑΝΔΡΑ! Τον δε άλλον που τον είχε «στολίσει» κανονικά και σε έξαλλη κατάσταση έσπασε και το κινητό του τηλέφωνο μέσα στο Εργατικό Κέντρο, όταν έκανε την παρουσίαση του υποψηφίου τότε και νυν δημάρχου Δ. Κυριακίδη, τώρα το λέει φίλο. Σήμερα φίλος, χθες εχθρός, αύριο άραγε τι;

Στ προχθεσινό του μήνυμα, εκτός από τις ευχαριστίες προς τον κ. Κονταδάκη, θαρρείς και ο κ. Κονταδάκης συνεργάστηκε μαζί του για να μην εκλεγεί δεύτερος βουλευτής στο Κιλκίς, του πλέκει και το εγκώμιο ξεχνώντας τι έγραφε στις 24 Ιουλίου! Ξεχνώντας και για το τι έλεγε για τον κ. Δρεντζίδη, τον επέλεξε για (προσωρινό ) φίλο!

Εκτός από τις συγγνώμες και τις ευχαριστίες , γράφει: «χρόνια τώρα ήμουν υπέρμαχος της ανανέωσης!»  Δηλαδή ανανέωση, πολεμώντας τις ΔΗΜΤΟ Κιλκίς και Παιονίας; Πίστευε πως θα παραιτείτο και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κιλκίς για να βάλει δικούς τους ανθρώπους, όπως έκανα στην ΔΗΜΤΟ Παιονίας; Και όταν λέω δικούς τους, το λέω και για τον πολιτικό που τον κάλυπτε σε όλες τις παράτυπες ενέργειές του! 

Παρακάτω μιλάει για ανανέωση! Πότε έκανε  έστω και μία ανανέωση πλην των διαγραφών και απειλών αξιοσέβαστων πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας; Και

Ήρθε η ώρα να δρομολογήσουμε την ανανέωση της κομματικής δομής!  Το σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να είσαι ούτε «από πίσω» στα νέα πρόσωπα, διότι οι Νεοδημοκράτες και μόνον με την παρουσία σου θα πιστεύουν πως θα ξαναστηθεί νέα παράγκα, γι’ αυτό μη κάνεις ζημία και σε νέους ανθρώπους με την παρουσία σου, αφού θα είσαι (πολιτικό) βαρίδιο σε όποιον σταθείς δίπλα του!

Τέλος μιλάς για προσφορά και όχι καιροσκοπισμό και ιδιοτέλεια! Αφού διαπίστωσες, πως μέχρι σήμερα όσοι ασχολήθηκαν με την ΝΟΔΕ Ν.Δ. Κιλκίς, σημερινή ΔΕΕΠ,  ήταν καιροσκόποι και ιδιοτελείς και εσύ ήσουν ο προεδρεύων της, τότε το εκλαμβάνουμε ως αυτοκριτική, ώστε οι νέοι Διοικούντες να μη διέπονται από τέτοιες προθέσεις.

Εμείς καταλαβαίνουμε όλες τις ενέργειές σου, που θα προσπαθήσεις μας «πείσεις» ότι θα σταματήσεις να ασχολείσαι από θέση ευθύνης με την Νέα Δημοκρατία, αν και εμείς δεν θα το πιστεύουμε, και θα δηλώνεις πάντα παρών, μόνο που δεν θα το λαμβάνει κανείς υπ’ όψη του εις το εξής.

Καλή ξεκούραση κ. Μηνά Παπαδόπουλε! Καλή ξεκούραση και στο 90% των Νεοδημοκρατών που τους κούρασης. Ευχόμαστε να ευοδωθούν οι επιθυμίες και προθέσεις τους αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας με στελέχη όπως ο ίδιος ονειρεύτηκε. Συναινετικούς, ανιδιοτελείς, πετυχημένους στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία, ανεξάρτητους οικονομικά (και όχι μισθοσυντήρητους ή και άνεργους ακόμη), μεσήλικες κ.λ.π.

Ευτυχώς για την Νέα Δημοκρατία και δυστυχώς για τον άνθρωπο που σε χρησιμοποίησε για όλες τις ……….ες δουλειές!

 https://www.youtube.com/watch?v=JfzSC_JGlKU&feature=youtu.be



ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply