Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ «ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ «ΠΕΡΙΧΩΡΑ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Επειδή τον τελευταίο ιδιαίτερα καιρό εκτοξεύονται απειλές από υψηλά ιστάμενα πολιτικά πρόσωπα του κέντρου, όπως επίσης και από συμπολίτες μας, οι οποίοι μάλιστα προεξοφλούσαν την εξόντωση μου π.χ. «Κλείστε το στόμα του Θεόφιλου Κυριακίδη», σας πληροφορούμε πως ακόμη δεν ξεκίνησε το «δυνατό παιχνίδι».
Μέχρι σήμερα ακολουθούμε πολύ χαμηλούς τόνους, όμως όσο πιο πολύ θα απειλούμαστε τόσο πιο πολύ θα αποκαλύπτουμε ακόμη και ποινικά αδικήματα!  Εύχομαι ο Θεός να τους φωτίσει να μη ξεκινήσουν τον πόλεμο κατά της Νέας Δημοκρατίας. Εύχομαι να καταλάβουν πως το «ξήλωμα» που επιδιώκουν  εκ θεμελίων της Ν.Δ. και αντικατάστασή της από ΦιλεLEFT, για εμάς σημαίνει πόλεμος κατά του φιλελεύθερου Νεοδημοκράτη!  Άρα πολιτικοί και πολιτικάντηδες του κέντρου και της επαρχίας καλύτερα να προσέχουν τα λόγια τους. Και ιδιαίτερα του Κέντρου – κέντρου!
Με όσα όμως συμβαίνουν  τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Θεσσαλονίκη και Κιλκίς, θα τους υπενθυμίσουμε τι έλεγαν:
Ανδρέας Λασκαράτος «Οι παλιάνθρωποι ενώνονται μεταξύ τους, όπως οι σάπιες σταφίδες»
Ο Πλάτων στην περίφημη Πολιτεία γράφει: «Οι περισσότεροι δεν δυσκολεύονται να μακαρίζουν και να τιμούν και κατ’ ιδίαν και δημόσια, τους φαύλους εκείνους που έχουν τα πλούτη και την δύναμη, ενώ απεναντίας ελεεινολογούν και περιφρονούν τους αδύναμους και φτωχούς, αν και γνωρίζουν ότι είναι καλύτεροι από τους αδίκους».
Ο Μοντεσκιέ (1689 – 1755) λέει: «Η διαφθορά κάθε κυβέρνησης αρχίζει σχεδόν πάντα με την διαφθορά των αξιωμάτων…….»
Θα μπορούσα να αναφέρω τι λένε πολλοί άλλοι πολιτικοί, συγγραφείς και ποιητές, αλλά από τα παραπάνω θα διαπιστώνετε το απύθμενο θράσος των φαύλων και των διεφθαρμένων  να δικαιολογούν τις δικές τους αδικίες, ενώ στους φτωχούς, καλούς και έντιμους ζητάνε να μοιράσουν την μιζέρια τους!
Έτσι λειτουργούσε και έτσι λειτουργεί η «δημοκρατία». Από ότι δείχνει η ζωή και η ιστορία φαίνεται να έχουν δίκαιο οι διεφθαρμένοι!
Ε λοιπόν εμείς θα είμαστε εναντίον των διεφθαρμένων! Και η πορεία μας θα το αποδείξει πως ακόμη και αν χρειαστεί να θυσιαστούμε για την Πατρίδα μας θα το κάνουμε για να σωθούμε από τους  «σάπιους» πολιτικούς.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ από το 1973

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply