Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Νέα τροπή πήρανε τα πολιτικά γεγονότα στον Ν. Κιλκίς μετά την απαλλακτική απόφαση που πήρε ο γραμματέας Οργανωτικού κ. Στυλιανός Κονταδάκης για τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Παιονίας κ. Σκαντζούρη Δημήτριο!
  Δυστυχώς για τον ίδιο, την Νέα Δημοκρατία και το Νομό Κιλκίς, ενώ περιμέναμε την απόφαση για τις καταγγελίες εις βάρος του προεδρεύοντος την Δ.Ε.Ε.Π. Κιλκίς κ. Μηνά Παπαδόπουλου, για τις αντιδεοντολογικές συμπεριφορές, που αντίκεινται στην ηθική, αξιακή και πολιτική πρακτική της Νέας Δημοκρατίας, όπως αναφέρονται στον Ισχύοντα Καταστατικό Λειτουργίας, π.χ. επιθετική και συκοφαντική συμπεριφορά κατά του υποψηφίου βουλευτή Κιλκίς και πρώην Υφυπουργού Κ. Κιλτίδη κατά την προεκλογική περίοδο 2019, διαπιστώσαμε πως μετά από 48 ώρες άλλαξε η απόφαση για τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Παιονίας και αποφασίστηκε, πιστεύουμε μετά από παρέμβαση  του εξουσιαστή του Ν. Κιλκίς, που μέχρι σήμερα απέδειξε πως μόνον κακό κάνει με την συμπεριφορά του στο Ν. Κιλκίς και στην Νέα Δημοκρατία, η επίπληξη διότι κατήγγειλε τις αντικομματικές του συμπεριφορές με όχι κομψό ύφος!
Αποτέλεσμα αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς  της Γραμματείας Οργανωτικού, που ενήργησε όχι ως Νέα Δημοκρατία αλλά  ανάλογα με ολοκληρωτικά καθεστώτα, όπου η δικαιοσύνη  εφαρμόζετε αλά καρτ!
Έτσι μετά την αδρανοποίηση της ΔΗΜΤΟ Κιλκίς και με το κλείσιμο της ΔΗΜΤΟ Παιονίας ο κ. ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ συμπλέει και κλείνει ακόμη μία ΔΗΜΤΟ προκειμένου να μείνει στην θέση του ο προεδρεύων  χωρίς εκλογές της Δ.Ε.Ε.Π Κιλκίς.
Κύριε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ πιστεύετε ότι κλείνοντας την ΔΗΜΤΟ Παιονίας και ανεχόμενος την συκοφαντική και αντικομματική συμπεριφορά, όπως ανέφερα παραπάνω, του προεδρεύοντος, κερδίζει η Νέα Δημοκρατία δείχνοντας ένα πρόσωπο ανήθικο και αντικομματικό;
Εάν όμως αυτήν την Νέα Δημοκρατία ονειρευόσασταν, εμείς οι Νεοδημοκράτες, οι πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ και τα μέλη του Δ.Σ. δεν συμφωνούμε  να υπάρχουν στους κόλπους μας τέτοια πρόσωπα.
Κύριε Κονταδάκη, διαπιστώνουμε πως συμφωνείται και εσείς με τον Υφυπουργό κ. Γ. Γεωργαντά με τους Νεοδημοκράτες που ψήφισαν τον Υφυπουργό και  όχι με τους «άλλους» Νεοδημοκράτες που δεν τον ψήφισαν.  
Εμείς ήμασταν και θα παραμείνουμε στην Ν.Δ. έως ότου επανέλθετε και εσείς. Όσο θα λειτουργείτε ως δικτάτορες εμείς δεν έχουμε δουλειά με εσάς.
Την ερχόμενη εβδομάδα κλείνουν τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Παιονίας. Ελπίζουμε να ανοίξετε γραφεία Γεωργαντικά μια και τα Νεοδημοκρατικά και η αλήθεια λειτουργούν ως καρφί στο μάτι σας.
Μετά το κλείσιμο της ΔΗΜΤΟ Παιονίας από τον Μητσοτάκη, πιστεύουμε να καταλάβεται πως με εκβιασμούς δεν μπορεί να λειτουργήσει κανένα κόμμα.
Σας εύχομαι υγεία και θα τα λέμε πιο συχνά από αυτό το βήμα!
Πάντως υπάρχει και η εκδοχή της επίσιμης και δημόσιας συγγνώμης.
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ





Υ.Γ. Εάν η απόφαση είναι εν αγνοία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, να μας ενημερώσετε πως παίρνετε αποφάσεις χωρίς να λογοδοτείτε  στον πρόεδρο εκθέτοντάς τον. Στην διάθεσή σας γιά οποιαδήποτε διόρθωση!





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply