Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΗΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΗΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΑΡΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Νομίζω πως ο τίτλος τα λέει όλα!
Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο στις 7 Ιουλίου η Νέα Δημοκρατία κέρδισε πανηγυρικά τις Εθνικές εκλογές. Σήμερα λοιπόν είναι η πρώτη επέτειος της διακυβέρνησης της Ελλάδος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σήμερα  και η Δ.Ε.Ε.Π. Κιλκίς έχει την τιμή να γιορτάζει για τον άθλο που πέτυχε για πρώτη φορά πανελληνίως να κλείσει μία ΔΗΜΤΟ της Ν.Δ., αυτήν της Παιονίας! Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ένας όχι πρόεδρος αλλά προεδρεύων θα μπορούσε να κλείσει με τόση ευκολία γραφεία της Ν.Δ. εάν δεν πατρονάρονταν από υψηλά ιστάμενα  πολιτικά πρόσωπα.
Όμως τέτοια συγκυρία μας πάει πίσω 27 χρόνια όπου και τότε πολιτικός από το Κιλκίς (Γιώργος –σημαδιακό όνομα- Συμπιλίδης) έριξε την Κυβέρνηση του πατέρα του σημερινού Πρωθυπουργού, του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Θέλετε η συγκυρία, θέλετε η σύμπτωση, θέλετε η τύχη, όπως κι αν είναι η γκαντεμιά στην Νέα Δημοκρατία θα έρχεται πάντοτε από το Κιλκίς!
Σήμερα που κάποιοι πολιτικοί «έχουν γραμμένους στα «ούμπαλά τους» τους Νεοδημοκράτες, κάποιοι πολιτικοί που σαν σκοπό τους έβαλαν την δίωξη των Νεοδημοκρατών επειδή «Δεν συνέχισαν το ταξίδι με το ίδιο χαλασμένο άρμα»,  κάποιοι πολιτικοί συνεχίζουν να μοιράζουν υποσχέσεις τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό  και όταν απειλούν πως «όποιος δεν είναι μαζί μου θα τον τυλίξω σε μια κόλλα χαρτί» είναι κάτι που μας ξεπερνάει!  Άνθρωποι που από ότι φάνηκε έκαναν κακή χρήση τους αξιώματος τους και με την συμπεριφορά τους οι ψηφοφόροι της  Ν.Δ. δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί τους προκαλούν  με ενέργειες που αποβαίνουν εις βάρος των Κιλκισιωτών και ιδιαίτερα των Παιόνων!
Εμείς ευχόμαστε μακροζωία στην Ν.Δ. αλλά με τους «ανίατους  πολιτικούς ιούς» νομίζουμε πως πολύ γρήγορα θα θρηνήσουμε για τα αποτελέσματα! 

ΑΡΓΟΤΕΡΑ σήμερα το βράδυ θα έχετε και την συνέντευξη του παραιτηθέντος προέδρου κ. Δημήτρη Σκαντζούρη!

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


































Αυτά είναι τα περιουσιακά στοιχεία της Δ.Ε.Ε.Π. Κιλκίς (πρώην ΝΟΔΕ)







About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply