Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 22:00 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Παρά τις πολύωρες τηλεφωνικές συζητήσεις από στελέχη και μεγαλοστελέχη της Νέας Δημοκρατίας από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κιλκίς, παρά τις παρακλήσεις για αλλαγή αποφάσεων εκλεγμένων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, παρά τις συγκινητικές και φιλότιμες  προσπάθειες στελεχών του Κιλκίς και τις Θεσσαλονίκης, οι πολιτικές εξελίξεις, ήδη έχουν πάρει τον δρόμο τους!
Μετά την  άδικη επίπληξη στελέχους της Νέας Δημοκρατίας και την «αδιαφορία» και συγκάλυψη  «εγκληματικών» ενεργειών εις βάρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας  στο Κιλκίς το ποτήρι της αγανάκτησης ξεχείλισε!
Από την στιγμή που νόμισαν ότι «τα θύματα θα γονατίσουν»  μπροστά στην πολιτική δύναμη που έχει  λόγω της συνεργασίας του με μεγαλοπολιτικό, έχοντας μάλιστα υπερχειλίζοντα θράσος, το ποτήρι ……..έσπασε σε χίλια κομμάτια.
Κανένας πλέον δεν μπορεί και δεν θέλει να συνεργαστεί με τον ήδη υπάρχοντα προεδρεύοντα της Δ.Ε.Ε.Π Κιλκίς, που παρεμπιπτόντως χάθηκε τον τελευταίο καιρό και δεν τον βρίσκουν ούτε στο τηλέφωνο!  Κανένας πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ και μέλη αυτής δεν θέλουν ούτε να ακούσουν το όνομά του, όμως  η Ν.Δ. «σφυρίζει κλέφτικα» κωφεύοντας στις ισχυρές φωνές από πολίτες, στελέχη και μέλη της!
Έτσι από σήμερα το βράδυ, μετά τις 22:00  άρχισαν οι αντιδράσεις και οι εξελίξεις το προσεχές διάστημα θα είναι τραγικές, για αυτούς που είτε ενήργησαν, είτε συγκάλυψαν, είτε συμβούλεψαν, είτε ανέχθηκαν, είτε μεσολάβησαν ώστε να μη τιμωρηθούν αυτοί που εγκλημάτησαν εις βάρος της Ν.Δ. και φυσικά για το ίδιο το κόμμα και τον Πρόεδρό της κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Ναι και για τον ίδιο Μητσοτάκη! Όταν δεν ενδιαφέρονται και δεν δίνουν δεκάρα γιά το κόμμα και μοναδικός τους στόχος είναι η προσωπική τους  ανέλιξη σε ύπατα αξιώματα, χωρίς ίχνος ντροπής, οι ψηφοφόροι θα τους γυρίσουν την πλάτη όποτε κι αν γίνουν.

Μη χάσετε την ενημέρωση της kilkiswebtv  της ερχόμενης Τρίτης μετά το απόγευμα και έως την άλλη Δευτέρα.



ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply