Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » "ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ" ΑΠΟ ΤΟ CAMP ΝΕΑΣ ΚΑΒΑΛΛΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σήμερα πληροφορήθηκα από πολύ αξιόπιστο πρόσωπο, γνωστό σε όλο τον Δήμο Παιονίας, λόγω του επαγγέλματός του, ότι φιλικό του πρόσωπο έκανε καταγγελία στο 100 για την φωτογράφιση μικρών παιδιών, από λαθρομετανάστες που διαμένουν στο Κέντρο φιλοξενίας της Νέας Καβάλλας Πολυκάστρου!

Επειδή δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, ελπίζουμε αυτή η πληροφορία να συγκινήσει την Πολιτεία για να διαπιστώσει εάν αυτή η πληροφορία είναι  γεγονός ή όχι, διότι και ως φήμη μόνον δημιουργεί φόβο σε οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά!
Εμείς απλά ρωτάμε: "Τι θα τις κάνουν τις φωτογραφίες; Μήπως είναι παιδόφιλοι; Μήπως κάνουν εμπόριο οργάνων; Μήπως .......... διαλέξτε και σας το φέρνουμε; Μήπως........... μήπως............ μήπως!
Πριν λίγες ημέρες έγινε μία άτυπη μάζωξη από τους Πολυκαστρινούς, για την μεταφορά με δόλιο τρόπο και την διαμονή των υπεράριθμων «φιλοξενούμενων». Δεν ξέρουμε εάν αυτό το γεγονός έχει πέσει στην αντίληψη των ομιλούντων, μεταξύ αυτών και του Δημάρχου Παιονίας.  


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply