Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΑΡ΄ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Πολλές φορές βλέποντας να γίνονται κάποια γεγονότα ή να λέγονται λόγια, που σε αναγκάζουν να λες διάφορες φράσεις, ώστε να δείξεις την αντίθεσή σου ή την απέχθεια σου με όσα είδες ή άκουσες, όπως την φράση, «τα χάπια μου»
Ε λοιπόν, είναι καιρός πλέον να μη βλέπεις με τα δικά σου τα μάτια ή να ακούς με τα δικά σου αυτιά και πολύ περισσότερο να μη σκέφτεσαι με το δικό σου μυαλό! Τι πρέπει να κάνεις; Πρέπει πρώτα να μπεις στην θέση ενός πολιτευτή, ενός Πολιτικού, ενός Βουλευτή ας πούμε ή ενός Υπουργού, διότι αυτή δεν σκέφτονται με την καρδιά ούτε με την λογική που εσύ νομίζεις πως είναι το σωστό!
Κοίτα τα πράγματα πάντοτε από την πλευρά που τα βλέπουν οι Πολιτικοί, κοίτα τα γεγονότα που τα βλέπουν οι παγκόσμιοι Κυβερνήτες, κοίτα τα πράγματα από την πλευρά των εγκληματιών, κοίτα αν θες τα γεγονότα σαν να συμμετέχεις και θέλεις να πεις την δική σου αλήθεια και να δικαιολογήσεις την κάκιστη ενέργειά σου, ή την εγκληματική σου συμπεριφορά, ή λόγω του  κόμπλεξ που σε διακατέχει, να βλέπεις όλους τους άλλους σαν σκουλήκια, σαν μυρμήγκια, αν θέλεις και σαν υπηρέτες σου, ή σαν δούλους, ή σαν ανόητους και άμυαλους με μειωμένο IQ.
Τίποτε δεν σε εμποδίζει να μοιάσεις, με λίγα λόγια τους πολιτικάντηδες, τους  νερόβραστους  «πολιτικούς αναλυτές» που μέχρι χθές ήταν Άνθρωποι με Α κεφαλαίο και τώρα είναι φερέφωνα κάποιων πολιτικών, κυβερνήσεων, παγκοσμιοποιητών  και δούλοι ξένων συμφερόντων.
Εδώ πρέπει να τονίσω που δυστυχώς υπάρχουν και εκείνοι που το κάνουν από ανάγκη για να βγάλουν τα προς το ζειν, μια και σε ολόκληρη την ζωή τους δεν έχουν ούτε ένα ένσημο. Άλλοι πάλι «πουλάνε» ακόμη και τους προγόνους τους, την γυναίκα τους και τα παιδιά τους, φθάνει να «ψηλώσουν» πολιτικά έστω ένα εκατοστό ή προκειμένου να γίνουν γνωστοί ακόμη και για την ηλιθιότητά τους.
Δεν προσπαθώ, με το σημερινό μου σημείωμα, να αποφύγω την κριτική για τον τρόπο που θα προσπαθήσω να βλέπω τα γεγονότα στο μέλλον, αλλά για να μη με θεωρούν ΡΑΤΣΙΣΤΗ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ,  ΦΑΣΙΣΤΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ,  ΕΙΡΗΝΙΣΤΗ, κ.λ.π.  στο εξής θα μιλάω όπως οι περισσότεροι πολιτικοί  κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.
Με πολύ αγάπη ένας νέος ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΝΤΙΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ, ΑΝΤΙΠΑΤΡΩΤΗΣ, ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ, ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ, δικαιωματιστης και ότι μπορεί να με κάνει αρεστό σε όλους τους Ανθέλληνες που για αυτούς η Πατρίδα μας έχει πολύ μικρή έως ασήμαντη αξία.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply