Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » » ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ: "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΤΥΛΙΞΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑ ΧΑΡΤΙ" (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Τα πολιτικά πράγματα στο Κιλκίς έχουν ξεφύγει τελείως από κάθε λογική!  Δεν διάβασα ποτέ, δεν άκουσα ποτέ και δεν πίστευα ποτέ πως στην Νέα Δημοκρατία θα υπήρχε πολιτικό πρόσωπο που μοναδικό μέλημά του θα είναι να εκδικείται όσους δεν είναι «στο δικό του το άρμα» όπως διαδίδεται!
Πολιτικός που απειλεί, άλλους μεν «αν σηκώσω το τηλέφωνο θα σε καταστρέψω» άλλους δε «θα σε τυλίξω σε μια κόλα χαρτί» και άλλους με απειλές που δεν περνάνε ούτε από το μυαλό του πιο νοσηρού ανθρώπου!
Η κατάντια της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς, αρχής γενομένης της εκλογής του προέδρου της ΝΟΔΕ, που δεν υπήρχε κάλπη!  Ναι δεν υπήρχε κάλπη! Δεν υπήρχε γιατί μετά την απαγόρευση σε κάποιους, τον εκβιασμό σε άλλους και με άλλες διάφορες δικαιολογίες, φοβήθηκαν πως στην κάλπη θα έβρισκαν τριακόσια (300) ψηφοδέλτια διαμαρτυρίας  και το πολύ 50 ψηφοδέλτια αποδοχής του νυν, εξ ουρανού διορισμένου από ότι φάνηκε, Προέδρου!
Σήμερα όσοι δεν είναι «στο άρμα» του πολιτικάντη, θα τους τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί! Ο άνθρωπος έχει άγνοια κινδύνου! Μα είναι τόσοι πολλοί οι απειληθέντες  που αν κάποιος, λέω τώρα, αν κάποιος φθάσει στο αμήν και αντιδράσει και το αποτέλεσμα θα είναι τόσο κακό, τόσο αιματηρό, τόσο φρικιαστικό, ερωτώ ποιος θα φταίει;  Αυτός που προκαλεί την τύχη του ή αυτός που θα ανταποδώσει τα «πρέποντα» .
Άβυσσος η ψυχή του πολιτικού ανθρώπου. Άβυσσος η ψυχή και το μίσος που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Αξιολύπητος μεν αλλά κακόβουλος και κακόψυχος .
Επειδή πολλοί κουράστηκαν να συγχωρούν, άλλοι κουράστηκαν να υπομένουν και άλλοι βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο έκρηξης, ερωτώ και πάλι καλοπροαίρετα: (ποιος θα προστατέψει τους πολίτες από έναν εκδικητή πολιτικό;» Ποιος θα προστατέψει τον πολίτη που θα αντιδράσει για να εξιλεωθεί στους αδικημένους δικούς του ανθρώπους;  Ποιος θα προστατέψει ένα ζευγάρι από την εκδικητικότητα ενός πολιτικού που έγινε αιτία ώστε να χαθεί ένα έμβρυο 2,5 μηνών!
Δεν θα σταματήσω να γράφω τις απειλές, τις αδικίες, τις υποσχέσεις και άλλα ζουμερά!
Δείτε το βίντεο: 


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply