Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΑΙ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Από προχθές 16 Ιουνίου,  δημοσιεύθηκε  στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού, που επίσημα πλέον σκέφτεται τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης ή όπως ο ίδιος είπε, τις «διορθωτικές κινήσεις».
Όπως και αν είναι, έχουμε μπροστά μας κάποιες αλλαγές στο Κυβερνητικό σχήμα. Αλλαγές όμως που, όπως πολιτικοί σχολιαστές αναφέρουν, πιθανόν να ακολουθήσουν και πρόωρες Εθνικές εκλογές.
 Έστω ότι αύριο πάμε σε εκλογές και χρειαστεί να ξαναχτιστούν οι σχέσεις εμπιστοσύνης των υπευθύνων  της Νέας Δημοκρατίας με τους πολίτες του Νομού Κιλκίς. Σχέσεις εμπιστοσύνης που βρίσκονται στο Ναδίρ τόσο από τον προεδρεύοντα της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Κιλκίς κ. Μηνά Παπαδόπουλο,
όσο και από τον  Βουλευτή και Υφυπουργό της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιο Γεωργαντά!

 Ο μεν πρώτος έχει γίνει ο πλέον αντιπαθής «πρόεδρος» που ασχολείται με την  Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια. Όσο για τον κ. Γεώργιο Γεωργαντά, οι σχέσεις με την Παιονία και την ΔΗΜΤΟ Παιονίας είναι από κακές έως μηδενικές και ακόμη όπως ακούγεται εκδικητικές και υβριστικές!


Ποιος λοιπόν  θα αποκαταστήσει τις ήδη κλονισμένες σχέσεις με τα πολιτικά πρόσωπα που έχουν χωρίσει την Νέα Δημοκρατία σε Γεωργαντικούς και στους απέναντι;  Ποιος θα εμπιστευθεί πλέον αυτούς των οποίων η ρητορική αποπνέει μίσος, εκδίκηση και απειλές; Ποιος θα ταυτίσει την Νέα Δημοκρατία με την ρητορική των παραπάνω, όταν πρώτιστο μέλημά τους είναι το πως «θα κλείσουν του Τάδε ή του Δείνα το στόμα;» Ποιος θα τους εμπιστευθεί όταν ακούει πως «θα τους τυλίξω σε μία κόλλα χαρτί;». Ποιος θα εμπιστευθεί την Νέα Δημοκρατία όταν ακούς πολιτικό να λέει «όποιος είναι στο δικό μου το άρμα να μη φοβάται τίποτε;»  Ποιος θα εμπιστευθεί την Νέα Δημοκρατία όταν ξέρει πως όσοι δεν ψηφίσουν τον υποψήφιο του Προεδρεύοντος της ΝΟΔΕ κ. Μηνά Παπαδόπουλου θα θεωρείται Αντινεοδημοκράτης, φασίστας, ακροδεξιός, χουντικός και ότι άλλο έχει το λεξιλόγιο του παραπάνω;  

Ποιος λοιπόν θα αποκαταστήσει τις σχέσεις με αυτούς που διαβάλουν τους Νεοδημοκράτες μεταξύ τους; Και δεν αναφέρομαι μόνον σε στους παραπάνω.  Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να απαντήσει σε όλους τους ψηφοφόρους της, «υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ» στην Ν.Δ. στο Κιλκίς;
Όχι, δεν θέλουμε  ρητορική απάντηση. Θέλουμε αποδείξεις με έργα, εκτός και εάν όλοι οι λοιποί ψηφοφόροι πλην του Υφ. δεν σας ενδιαφέρουν.
Πως θα αποκατασταθούν οι σχέσεις του μη εκλεγμένου αλλά προεδρεύοντος της ΔΕΕΠ με τους πρώην υποψήφιους βουλευτές που προεκλογικά δεν τους άφησε «σε χλωρό κλαρί;»
Ποιος θα θελήσει να συνεργαστεί με έναν πρόεδρο που κατηγορήθηκε και συνεχίζουν να το κατηγορούν σημαντικά στελέχη του κόμματος;
Σίγουρα κανένας δεν πιστεύει πως θα ανοίξουν τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Παιονίας και Κιλκίς κατά την προεκλογική περίοδο, ούτε και οι πρώην υποψήφιοι βουλευτές θα ενδιαφερθούν τόσο, ώστε να κρατήσει τουλάχιστον τις δυνάμεις της η Ν.Δ. στο Κιλκίς, μετά από τέτοιες συμπεριφορές βουλευτού και προεδρεύοντος!
Άραγε όλα αυτά που ακούγονται τα γνώριζε ο κ. Γ. Γεωργαντάς; Εάν πούμε όχι δεν θα μας πιστέψει κανένας, γιατί όντως γνωρίζει πολύ καλύτερα από όλους για ποιόν μιλάμε!  Εάν ο κ. Γεωργαντάς, έστω κατ’ ελάχιστο καλύψει, πολύ δε περισσότερο τον υποστηρίξει να μείνει ενεργός στην Ν.Δ. τότε  δεν θα θεωρείται μόνον συνένοχος  στα όσα έχει πράξει κατά της  Νέας Δημοκρατίας ο προεδρεύων, αλλά θα θεωρείται ότι είναι απέναντι προς τον κ. Μητσοτάκη, αφού εκτός από τα παραπάνω κουσούρια δεν έχει κανέναν προσόν το οποίο ζητάει ο κ. Μητσοτάκης για νέα πρόσωπο που θα εκπροσωπούν την Νέα Δημοκρατία.
Με κλειστά γραφεία των ΔΗΜΤΟ, με αδιάφορα στελέχη, με απειλούμενους ψηφοφόρους, με εκδικητική συμπεριφορά και με τσαμπουκάδες, εκλογές δεν γίνονται. Εκτός και εάν μας ενδιαφέρει μόνον η εκλογή του ΕΝΟΣ και από εκεί και πέρα ας γίνουν όλα στάχτη.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply