Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ Δ. ΣΚΑΝΤΖΟΥΡΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΙΛΚΙΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Έχει ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής και της οργής


Έχει ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής και της οργής. Οργής όχι μόνο προσωπικής αλλά της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΔΗΜΤΟ Παιονίας, των οποίων τις παραιτήσεις, οκτώ μελών, έχω στα χέρια μου, αλλά και μεγάλης μερίδας Νεοδημοκρατών της Παιονίας μετά την απαξιωτική και υβριστική συμπεριφορά προς τον γραμματέα της Δ.Η.Μ.Τ.Ο από τον πρόεδρο της Ν.Ο.Δ.Ε.
Έκανα υπομονή δυο ολόκληρα χρόνια για να είμαι συνεπής σε μια προσωπική μου υπόσχεση προς τον σημερινό πρωθυπουργό και τότε υποψήφιο αρχηγό της Ν.Δ ότι θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις. Σήμερα με λύπη μου διαπιστώνω ότι κάποιοι που έφαγαν και τρώνε ψωμί από την Ν.Δ δεν το σέβονται. Κοντεύοντας ηλικιακά τα 60, αποφάσισα να συμμετέχω θεσμικά στην Ν.Δ με μοναδικό σκοπό να δώσω και όχι να πάρω κάτι, πιστεύοντας ότι έτσι θα προσφέρω περισσότερα στην τήρηση της υπόσχεσης μου. ΕΈτσι πριν την θέση του προέδρου της Δ.Η.Μ.Τ.Ο για δυο χρόνια ήμουν πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής της ΝΟΔΕ. Πρόεδρος ήταν ο κ.Βιολιτζής, πρόεδρος στρατηγικού σχεδιασμού ο αείμνηστος Π. Πασσαλίδης, η κ.Πάκα νωρίτερα, ο κ.Πετρογλου κ.α. στελέχη καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία. Γραμματέας ήταν ο σημερινός πρόεδρος της ΝΟΔΕ, που ήταν ο μοναδικός που αποπέμφθηκε από τον τότε Προεδρο της ΝΟΔΕ Κώστα Βιολιτζή! Ξαφνικά βρέθηκε στην θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ, χωρίς καμία εκλογική διαδικασία. Από την αρχή της θητείας του τέθηκαν στο περιθώριο τόσο η ΔΗΜΤΟ Παιονίας όσο και η ΔΗΜΤΟ Κιλκίς, όπως και η ΟΝΝΕΔ. Κιλκίς.
Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών και ενώ χάθηκε μια βουλευτική  έδρα στο Νομό μας, που φέρει ευθύνη ο σημερινός πρόεδρος, έκανε δηλώσεις ότι παρέλαβε μια ΝΟΔΕ «ξέφραγο αμπέλι. Μα για όνομα του Θεού,  όλα αυτά τα καταξιωμένα στελέχη και επαγγελματικά και κοινωνικά θα άφηναν μια ΝΟΔΕ ξέφραγο αμπέλι; Και Έτσι να ήταν, όταν ένας νοικοκύρης βρίσκει ξέφραγο αμπέλι το συμμαζεύει,  δεν το κάνει «παράγκα!» .Αναφέρομαι στον σημερινό πρόεδρο της ΝΟΔΕ που με την προεκλογική του συμπεριφορά, θέλοντας να αποκλείσει τον κ. Κώστα Κιλτίδη από το ψηφοδέλτιο του κόμματος (λες και ο πρό-  εδρος του κόμματος θα υπολόγιζε αυτόν) και πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα για δήθεν σχέσεις του κ. Νίκου Σαχπεκίδη, με τον υποψήφιο δήμαρχο κ.Τονικίδη,  είχαν ως  αποτέλεσμα, πολλά άξια στελέχη της παράταξης μας να βρεθούν σε αντίθετους δημοτικούς συνδυασμούς και γενικότερα να αποσυσπειρωθεί η παράταξη μας χάνοντας μια πολύτιμη έδρα στον νομό μας. Το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνει μια εμπάθεια προς την Παιονία λόγω του αποτελέσματος των εκλογών. Δεν έκανε κάτι η ΔΗΜΤΟ για να βγει πρώτος βουλευτής στην Παιονία ο κ. Κώστας Κιλτιδης. Ο ι ψηφοφόροι αποφάσισαν έτσι. Σε επισκέψεις θεσμικές στην Παιονία δεν είχα ενημερωθεί ποτέ  ούτε εγώ αλλά ούτε και κανένα άλλο μέλος του Δ.Σ. της ΔΗΜΤΟ Παιονίας, γι αυτό και σε ερώτηση που με απεύθυνε ο  δημοσιογράφος της kilkiswebtv εάν έχω ενημερωθεί για την θεσμική επίσκεψη της ΝΟΔΕ στο Νοσοκομείο Γουμένισσας του απάντησα πως δεν είχα καμία ενημέρωση αλλά και να είχα με αυτούς που κάνουν λαμογιές στους άλλους, δεν θα συμμετείχα γιατί τους θεωρώ λαμόγια .Μια τέτοιου είδους συμπεριφορά ήταν και η ανακοίνωση μέλους της ΔΗΜΤΟ εν αγνοία του, ως εκπροσώπου τύπου της ΝΟΔΕ την στιγμή που έχει θεσμική θέση στην ΔΗΜΤΟ Παιονίας,  με απόφαση της γραμματείας οργανωτικού, από τον σημερινό πρόεδρο της ΝΟΔΕ. Θα μπορούσα μέρες να αναφέρομαι στα «κατορθώματα» του, αλλά σταματάω εδώ λέγοντας του με σκληρή γλώσσα «να τσακιστεί και  να φύγει από πρόεδρος της ΝΟΔΕ. Αρκετά προβλήματα δημιούργησε με την παραγγίστικη συμπεριφορά του. Ο σημερινός πρωθυπουργός  θέλει τη  Ν.Δ. ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κόμμα με αξιοκρατία αλληλεγγύη, σεβασμό στους νέους και όχι παράγκες του παρελθόντος............

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply